Ulice: Klukovský žert se zvrtne v pořádný průšvih. Nelítostná Landová si podá Miloška a Vojtu

Ulice: Klukovský žert se zvrtne v pořádný průšvih. Nelítostná Landová si podá Miloška a Vojtu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový školní rok nezačne pro Miloška a Vojtu nejlépe. Tihle dva nezbední vtipálci načmárají na tabuli básničku, ale když je u toho nachytá paní ředitelka, do smíchu jim rozhodně nebude. Až překvapivě přísná Landová z jejich činu vyvodí důsledky.

Těšíme se z návratu Jordánových

I když jsou prázdniny a Ulice se až do druhé poloviny srpna nevysílá, tvůrci nás prakticky denně zásobují novinkami z nadcházející sezóny, a tak máme vlastně pocit, že naši hrdinové jsou s námi i nadále. Při pohledu na ukázky z nejnovějších epizod se nám čekání zdánlivě krátí a můžeme se těšit o to víc, že už známe mnoho lákavých podrobností.

Víme například, že se do Ulice po čtrnácti letech vrací Bára Krausová v podání Terezy Brodské a spolu s ní také dcera Tereza (Patricie Pagáčová) a bývalý manžel Tomáš Jordán (Petr Vacek). Na scéně nebude chybět ani Terezin manžel, sympaťák David Kučera (Matouš Ruml). Na webu TV Nova jsou už nyní dostupné první záběry z příjezdu Báry a Terezy na známé uliční náměstíčko a nostalgické vzpomínání s tím spojené. Jak se bude Bára po takové době v ulici cítit?

Tvůrci nás zahrnuli spoustou novinek

Kromě návratu oblíbenců z dávné minulosti se dočkáme i nováčků v podobě hvězdných posil. Herecké řady seriálu rozšíří např. Ivana Andrlová, jejíž role je zatím zahalena tajemstvím. Diváci spekulují, jestli nebude hrát paní Hanuškovou, která má mít na stomatologické komoře neshody s novou kolegyní Blankou (Linda Rybová). Někteří uvažují také o tom, že by se mohlo jednat o posilu v bistru, které bude kvůli nepřítomnosti majitelky Venduly (Anežka Rusevová) zřejmě strádat.

Tvůrci už poodhalili nejrůznější zajímavosti snad z každé rodiny, jejíž osudy v Ulici sledujeme. Kupříkladu Mário (Jiří Kniha) se ocitne ve finanční tísni a o pomoc požádá Lumíra. Zmíněné Blance se ohledně Hanuškové pokusí poradit Vanda (Kristýna Hrušínská), která bude mít plné ruce práce s tím, aby před Luďkem (Vasil Fridrich) uchránila své ostudné tajemství – závislost na hazardu. Milena (Alena Štréblová) bude strkat nos do dceřiných osobních záležitostí a řešit s ní otázku těhotenství a náhradního mateřství. Ani ve škole ale nebude nuda…

Milošek asi po tátovi zdědil básnické střevo

Už dlouho tušíme, že Irena Landová (Kateřina Holánová) konečně otevře oči a uvědomí si, že Soňa (Lucie Vondráčková) není žádný svatoušek. To bychom si alespoň vroucně přáli. V nejnovějších dílech paní ředitelka vyplísní zástupkyni za nějakou chybu v rozvrzích. Na základě další čerstvé ukázky, která se týká také Miloška Knoblocha (Lukáš Masár ml.) a Vojty Marečka (Felix Šrámek), ale můžeme soudit, že Irena bude na podzim celkově velmi nervózní a popudlivá.

Vojta a Milošek odstartují školní rok průšvihem.
Vojta a Milošek odstartují školní rok průšvihem. | Zdroj: TV Nova

Když totiž načapá kluky, jak ve třídě píšou na tabuli něco nelichotivého o paní učitelce Puklické a mají z toho náramnou legraci, vezme záležitost pevně do rukou s až přehnanou vážností a přísně žáky pokárá. Co chlapci zřejmě mysleli jen jako vtip, se rázem obrátí v obrovský průšvih, o němž paní ředitelka hodlá informovat rodiče. Jakou dohru to pro Vojtu a Miloška bude mít?

Tohle už Landová opravdu přehání,

poznamenává udivený divák a další divačka naznačuje, že se možná vrací Landová z dávné minulosti:

Před ředitelováním učila děti na prvním stupni a byla pěkně protivná. Nikdo ji neměl rád.

Zdroje článku: