Nová postava v Ulici: Známý rocker si chce splnit sen, hrát prý ale neumí

Nová postava v Ulici: Známý rocker si chce splnit sen, hrát prý ale neumí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hraní na hudební nástroje mu půjde určitě líp než hraní v seriálu, přesto si to rocker Kuba Ryba z Rybiček 48 touží vyzkoušet, nejlépe rovnou v Ulici. Jeho zájem tvůrce zřejmě příjemně překvapil, protože už mu údajně šijí nějakou roli přímo na míru, ačkoli mluvení mu, jak přiznává, moc nepůjde.

Není hraní jako hraní

Populární rocker Kuba Ryba, zpěvák a baskytarista hudební skupiny Rybičky 48, v rozhovoru pro pořad TV Nova přiznal, že má seznam tajných přání, kam vždycky něco připíše, když se maličko opije a rozveselí. Jedním z jeho snů bylo stát se alespoň na malou chvíli modelem. Návrhářka Martina Pipková mu pomohla tohoto cíle dosáhnout. Další metou, kterou se rocker pokusí pokořit, pak má být účinkování v oblíbené Ulici. Proč ale vlastně právě Ulice? Někdo jako on přece ani nemůže mít dostatek času na to, aby takřka každodenní seriál pravidelně sledoval.

„To jsem si napsal někdy v pětadvaceti a s klukama jsme trošku popíjeli a já jsem tam vyprávěl o tom wishlistu a oni říkali, no, připiš si tam Ulici. To bylo přesně v tu dobu, jak se o tom bavilo jako o novém fenoménu, jako Tak jde čas České republiky, tak jsem říkal, tam si musím zahrát. Ne že bych to úplně sledoval, ale žena se občas kouká.“

Stačila pouhá zmínka na Instagramu a všímaví tvůrci Ulice už pro Kubu chystají ideální roli. Jaká asi bude? On sám předpovídá, že se jistě bude jednat o nějakého obejdu, co jenom sedí u stolu a nepromluví ani slovo, protože prý kromě klipů neumí hrát.

Kdyby mi dali něco mluveného, tak bych to minimálně zkusil.

Místo oblíbených herců modelky, rockeři a další neherci

Těžko říct, jak tuhle novinku ocení diváci nekonečné Ulice. Z té totiž v poslední době řada dobrých herců odešla, anebo minimálně omezila své působení. Po pětiletém účinkování si potřebnou přestávku dopřává Eliška Bašusová, představitelka Báry Klímové. Definitivně s herectvím sekl Matyáš Valenta, jehož jsme dlouhá léta vídali coby Františka.

Pauzu od natáčení uvítala také Jaroslava Obermaierová, která se v ději jakožto Vilma Nyklová provdala za Vildu Burdu a odstěhovala do Čerčan, měla by se tedy objevovat už jen občas. Přišli jsme rovněž o Jana Řezníčka a jeho seriálová manželka Vendula, tedy Anežka Rusevová, by měla brzy následovat.

Schopné a oblíbené herce jako by snad tvůrci Ulice nahrazovali nezkušenými neherci a celebritami z jiných oborů. Nejeden youtuber, influencer, moderátorka či půvabná modelka si v seriálu střihli pár kratičkých scén, aby si splnili sen a mohli oslnit diváky. Ne že by to fungovalo, ti jsou podobnými vystoupeními rádoby hvězdiček často spíš otrávení a říkají si, kam to proboha ta stará dobrá Ulice spěje.

Doufejme, že jubilejní dvacátá sezóna po letních prázdninách přinese také pár nových postav z řad nějakých hereckých legend, případně navrátilce z předchozích sezón. To by určitě mnohé fanoušky potěšilo. Mnozí už se ostatně těší na návrat Terezy Jordánové, provdané Kučerové, v podání Patricie Pagáčové. Z nových epizod se budete moct radovat už ve druhé polovině srpna.

Zdroje článku: