Šťastný konec pro Áju a Mária z Ulice: Podle Báry Mudrové se diváci mají na co těšit

Šťastný konec pro Áju a Mária z Ulice: Podle Báry Mudrové se diváci mají na co těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dobře to dopadne, naznačuje představitelka seriálové Áji. Nesmí samozřejmě prozradit žádné podrobnosti, ale co se týče krize mezi Ájou a Máriem, mají se prý diváci rozhodně ještě na co těšit. Stejně jako ve skutečném životě to ale nebude jednoduché.

Odpustit či neodpustit, to je otázka

Nejnovější epizody Ulice se z velké části soustředí na vztahovou krizi Áji a Mária, kteří měli před svatbou. Z té kvůli Máriově nezodpovědnosti a příšerným dluhům sešlo. Zbrklý raper vložil úspory do slibné kapely svých přátel navzdory dobrým radám Venduly, aby to nedělal. Kamarád ho nakonec vyšplouchl, sebral peníze a utekl na Ibizu, kde si za Máriovy štědré příspěvky žije jako král. Že pan Doubek bude mít malér jako hrom, to ho pochopitelně nezajímalo.

Bohužel, místo aby Mário vyřešil situaci nějak dospěle a rozumně, začal horko těžko platit zálohy na nejrůznější svatební vybavení v naději, že vše doplatí po svatbě. Kdyby na to náhodou neměl, co by mu pak už mohli udělat, že? Jenže pohádková svatba, jakou si Ája vysnila, stála mnohem víc, než by omezený raper tušil. Celková suma začala šplhat tak vysoko, že si musel půjčit nejen od všech lidí v okolí, ale i v bance. Lumír a Jirka Hložánek jenom koukali, co všechno blázen natropil ve snaze dopřát milované snoubence to, po čem toužila.

Výsledek ale byl, že Mário propadl panice a uprchl před zodpovědností, svatbou i nevěstou, aniž by se jí obtěžoval říct pravdu a cokoli vysvětlovat. Nechal tak na ní, aby se plácala v hořkých důsledcích a obvolávala příbuzné, aby na veselku nejezdili. Něco takového Ája nedokáže Máriovi odpustit – možná už nikdy. Tak to alespoň naznačila v nových dílech a obávají se toho i někteří diváci. Mnozí pokládají Mária za hloupého burana, o něhož by si Ája správně neměla opřít ani kolo, ale jiní jim fandí, aby se usmířili a byli nadále spolu.

Ono nejde jenom o odpuštění. Mário si myslí, že svatbou to vyžehlí. Ale kdo se zdravým rozumem by si vzal za muže dlužníka? Mário si půjčil, kde se dalo, všechno utratil a na ten dluh si asi v bistru hned tak nevydělá. A jeho žena by spadla do jeho dluhů s ním. Snad má víc rozumu než Iva, která předvádí slabomyslnost vysoké úrovně.

„Já bych ho kopla někam. Je nedospělý, nezodpovědný pro partnerství a rodinu. Udělá z něj režisér chlapa?“

Ája by mu měla odpustit úplně všechno, co kdy udělá, pokud nezapomněla, na co ho využila ona.

Šťastné konce se dějí i v Ulici

Čí vize se nakonec naplní? Leccos naznačila Ájina představitelka Barbora Mudrová v pořadu TV Nova.

Myslím si, že s Máriem postava Áji prošla teď asi největší krizí, jakou kdy měli, a možná snad můžu prozradit, že to dobře dopadne, ale nebudu prozrazovat jak. Každopádně je to jako ze života, není to jednoduché, ale šťastné konce se dějí, takže snad mě nikdo neukamenuje za to, že prozradím, že se diváci mají na co těšit.

Zdá se, že ještě není vše ztraceno, ačkoli víme, že v následujících epizodách začne Ája pokukovat Martině po Jirkovi. Koho by koneckonců nezaujal ambiciózní a úspěšný starosta, který je navíc mladý, sympatický a atraktivní?

Zdroje článku: