Ulice: Ukázka z nových epizod vyvolala poprask. Představitel Viktora je terčem drsné kritiky

Ulice: Ukázka z nových epizod vyvolala poprask. Představitel Viktora je terčem drsné kritiky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co tvůrci Ulice odhalili nové záběry s Viktorem, jenž vchází do salonu, aby drze vynadal Ivě Klímové, se diváci ostře pouštějí dokonce i do jeho představitele, herce Adama Vohánky známého např. také ze seriálu Pan profesor. Označují ho mj. za velmi nesympatického.

Nenáviděná Soňa má slibného nástupce

Rolí v Ulici si Adam Vohánka zřejmě mnoho fanoušků nezíská, alespoň ne mezi diváky nekonečného seriálu. Vypadá to, že po Lucii Vondráčkové přebere štafetu za nejvíce nenáviděnou postavu on. Scenáristé mu totiž přisoudili roli, za kterou už teď schytává pořádně drsnou kritiku. Stačilo přitom jen zmínit, že se na scénu vrátí v nových epizodách dvacáté sezóny, jež se na obrazovkách začnou objevovat od poloviny srpna. Jeho postava Viktora Bidrmana se konečně vybarví a odhalí pravou tvář.

V devatenácté sezóně se spolu s dvěma opilými přáteli pokusil napadnout Ivu a Báru Klímovy, ale byl zraněn, když ho Iva při pokusu o útěk srazila autem. Nejdřív se choval slušně, aby na Ivu zapůsobil a vyvolal v ní výčitky svědomí. Jí i Báře se za napadení dokonce omluvil. Toužil z rodiny vyrazit tučné odškodné, což se mu také podařilo.

Paní Klímová chtěla zachránit zbytky pošramocené pověsti, a tak přistoupila na dohodu, místo aby se s poškozeným zdlouhavě soudila. Diváci přitom dobře vědí, že takový spor by musela vyhrát ona, protože je v tomhle případě skutečnou obětí. Měla by na Viktora a jeho kumpány podat trestní oznámení, ale to k velké nelibosti diváků neudělala. Ve dvacáté sezóně na to bude nadále doplácet, když Viktor vtrhne do salonu a pěkně od plic jí vynadá za zkaženou kariéru a zničený život.

Někteří diváci si servítky neberou

Skutečně velmi dobrý výběr herce, něco tak nesympatického jsem dlouho neviděl. Dal bych jeho fotku na cukřenku, aby děti nemlsaly cukr.

„Nezáživný a slizký herec.“

Jiní diváci ale herce hájí, koneckonců nemůže za to, jak nepříjemnou roli v Ulici dostal. Na vině za nesnesitelnou dějovou linku jsou podle nich scenáristé, nikoli herci. Ostatně, nenávist nevzbuzuje pouze Viktor, ale i téměř celá rodina Klímových, hlavně ufňukaná Iva, na kterou se už mnozí nechtějí dál koukat.

Urážet herce, že je hnusný, je dost za hranou. Nemůže za to, že byl umístěn do role v naprosto nereálné dějové lince. Na houby jsou v tomto případě scenáristi, kteří už asi vaří z vody…

Adam Vohánka při natáčení nechvalně proslulé nehody.
Adam Vohánka při natáčení nechvalně proslulé nehody. | Zdroj: TV Nova

„Pak se nemají divit, že Ulice už není tak populární jako dřív. Ano, je to jen seriál, ale tahle dějová linka, naprosto nereálná, je hrozná chujovina. Proto doufám, že návrat staronových herců vnese pohodu, a když přidají i něco napínavého, ale uvěřitelného, tak to bude fajn.“

Když nastupoval Filip Čapka do Ulice, měla jsem radost, jenže scenáristé udělali z Klímů nejneoblíbenější rodinu! A linkou s nabouráním to totálně podělali. Kluk by naopak platil jim za omezování osobní svobody! Doufám, že Klímů bude v Ulici čím dál méně.

Jak přesně se situace mezi Klímovými a Viktorem vyvine a jak celý tento spor vlastně skončí, zatím nevíme, a tak můžeme nadále chovat křehkou naději, že to ještě dopadne dobře – a hlavně smysluplně.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři