Ulice: Salon Gábiny opět pod palbou kritiky. Nemá žádné zákazníky a nabízí šílené modely

Ulice: Salon Gábiny opět pod palbou kritiky. Nemá žádné zákazníky a nabízí šílené modely
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není to vlastně žádná novinka, tím spíš ale udivuje, že s tím kostymérky dosud nic neudělaly. Módní salon Gábiny Pumrové, provdané Hermanové, už dlouho schytává posměšné a znechucené reakce ze strany diváků, jelikož nabízí otřesné kousky a téměř nikdo v něm nenakupuje.

Snad nic neohrozí Jirkův přátelský vztah se Šímou

Při čekání na nové epizody, které dorazí na obrazovky ve druhé polovině srpna, se už fanoušci Ulice trochu nudí a spekulují nejen o tom, jaké nové posily či staré oblíbence by mohl seriál ve dvacáté sezóně ještě přinést, ale také o tom, jaké osudy čekají na současné hrdiny.

Tématem diskuzí na sociálních sítích se tak znovu stává např. módní salon jedné z nejoblíbenějších postav, Gábiny Pumrové (Aneta Krejčíková), která společně s Jirkou Hermanem (Jan Holík) tvoří divácky populární pár. Dnes už se vlastně ani nejmenuje Pumrová, ale Hermanová, jelikož si v poslední epizodě devatenácté sezóny řekla se svým snoubencem vytoužené ano.

„Budu jí držet palce, ať se jí daří, a to nejen v práci, ale i doma. Jirka a Šimon jsou skvělí parťáci,“ píše jedna z divaček. Je pravda, že puberťák Šimon se v poslední době docela srovnal a s Jirkou se skvěle doplňuje, pokud jde o vtipné hlášky a nejrůznější vylomeniny. Doufejme jen, že jim tento přátelský a dobře naladěný vztah ještě dlouho vydrží a že ho s novým školním rokem scenáristé zase neohrozí nějakým dramatickým zvratem.

Zatím se ale zdá, že Jirka a Gábina budou mít spíš plnou hlavu starostí se svými vykutálenými rodiči. Tam, kde už se snad Jiří Herman starší (Marek Vašut) poučil, totiž v nových dílech začne úřadovat Milena Pumrová. Její představitelka Alena Štréblová na Dni s Novou prozradila, že se bude dost rázně montovat dceři do případného těhotenství. Stejně jako pan soudce totiž prahne po vnoučeti.

Oblečení ze salonu si moc komplimentů nezískalo

„Myslím si, že budou řešit to společné děťátko,“ píše i další divačka. „Snad budou v Ulici i milé, příjemné okamžiky.“

Ne každý je ovšem takhle přející nebo optimistický. Někteří diváci opakovaně poukazují na to, že módní salon, který Gábina už dlouhá léta vede, měl dávno zkrachovat vzhledem k tomu, že v něm nejsou vidět prakticky žádní zákazníci, pokud tedy náhodou nějaká dáma nezabloudí k Jitce (Ilona Svobodová) na úpravu nehtů. Ostatně ani móda, kterou Gábina ve svém obchodě nabízí, nepůsobí zrovna lákavě.

No tak podle toho, co zatím předvedli, by měl obchod zkrachovat. Vždyť tam není žádný pohyb a pro koho to jako navrhuje, když nemá žádnou přehlídku těch návrhů?

„Provozuje e-shop a balíky na poštu nosí i Jiří Herman. Sem tam si koupí šaty i lidé z Ulice.“

V salonu je vždycky čas řešit osobní záležitosti, je věčně prázdný.
V salonu je vždycky čas řešit osobní záležitosti, je věčně prázdný. | Zdroj: TV Nova

„Měla by se věnovat milující rodině, moc lidí tam nechodí, co vidím. Měla by to někomu předat.“

No nevím, kdo je obléká, ale hrozná móda, to, co mají v obchodě a na sobě.

Že Gábina vyžije z úspěšného online prodeje, by se ještě dalo přijmout, ale nad oděvy, které nabízí nebo i sama nosí, nedokáže přimhouřit oko snad opravdu nikdo.

Šílené modely, šup s tím do kontejneru, bezdomovcům by mohly pomoct.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři