Sezóna návratů je už teď sezónou nekončící kritiky: Stížností na nové díly Ulice přibývá. Neunikne žádná postava

Sezóna návratů je už teď sezónou nekončící kritiky: Stížností na nové díly Ulice přibývá. Neunikne žádná postava
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nespokojenost s novými epizodami nekonečného seriálu Ulice dávají někteří diváci dost hlasitě najevo. Dvacátá sezóna sotva začala a je evidentní, že příběhy se musejí teprve rozběhnout, ale to některé kritiky nezajímá. Nemilosrdně se pustili snad do každé uliční rodinky.

Velké výhrady už po prvním týdnu

Dvacátá sezóna Ulice odstartovala na televizních obrazovkách teprve v pondělí 19. srpna 2024. Neuplynul ale ještě ani jeden týden a diváci už celý seriál nemilosrdně zavrhují a mnozí volají po jeho ukončení. Těšili se na veselejší zápletky plné humoru, na návrat kdysi oblíbených postav, na příchod nových a zajímavých posil. Prvních pár dílů ale nic z toho nenabídlo a nedočkavci už prudí a dychtí po nápravě.

Po letní pauze ve vysílání jsme zatím měli možnost navštívit rodinu Klímových a Marečkových, vydat se na víkendový výlet s Bárou a Terezou a podívat se na gymnázium před zahájením nového školního roku. Na chvilku jsme si odskočili také do bistra Venduly Pelcové a Nyklových. Žádné z těchto prostředí ale diváky zatím neoslnilo, nikde se nedočkali slibované legrace ani kdovíjak zajímavých zvratů, jen toho, co už dobře znali a nenáviděli v devatenácté sezóně – negativních témat a dramat.

Ivu Klímovou raději každý přetáčí

Asi největší kritiku aktuálně schytávají Klímovi, což není žádný šok. Překvapuje ale fakt, že tvůrci vůbec dávali tuhle rodinu do popředí v úplně první nové epizodě. Tím diváky ke sledování dalších dílů rozhodně nenalákali, naopak spustili lavinu stížností, která už jen s každým dalším dnem narůstá do větších rozměrů.

Vždyť je to úplně trapné, celá tahle linka. Viktor už byl na odchodu a Iva za ním ještě vyběhne a div ho neprosí, aby si vzal alespoň pět tisíc.

„Tuto dějovou linku si budu přetáčet a nebudu na to koukat.“

Jako by to ani nebyla Ulice

Mnozí vkládali naděje do návratu Báry a Terezy, jelikož v počátcích seriálu byly součástí jedné z nejoblíbenějších rodin. Jejich příchod po letech naznačoval, že se celá Ulice vrací ke kořenům, že zase bude tím pohodovým seriálem, u něhož si člověk hlavně odpočine a pobaví se. Teď už to tak ale nevypadá, se všemi těmi problémy, které si děvčata s sebou přinesla. Báře po rozvodu zbyla v životě už jen práce, jež ji psychicky vyčerpává, a Tereza touží po dítěti, ale její vztah s Davidem není zrovna idylický.

„Myslím, že tahle dějová linka je úplně zbytečná. Koukat na matku Terezy, jak běhá kolem baráku, že nemá signál, je přes čáru. Asi to bude druhá ufňukaná Iva.“

Jako by to ani nebyla Ulice. Úplně nudné. Brodská ukňouraná, vůbec jste ji neměli vracet. Já si Ulici pustila včera, všechny tři díly, a katastrofa. Rodina Marečková, Klímová, do toho Brodská… Jak jsem se těšila, tak úplný opak. Sledovat asi už nebudu. Ještě zkusím vydržet, zda alespoň Lumča s Kateřinou budou ok.

Martina Randová v rozhovoru uvedla, že vztah Lumíra a Kateřiny bude i nadále plný lásky, můžeme se tedy snad radovat alespoň z tohohle.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři