Buď ona, nebo já: Podle některých diváků by Kristýna z Ulice měla dát panu novináři ultimátum

Buď ona, nebo já: Podle některých diváků by Kristýna z Ulice měla dát panu novináři ultimátum
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna roní slzy, protože její přítel se ne a ne rozvést. Kdyby jeho žena alespoň nebyla tak úžasná. Člověk se musí ptát, proč s ní nezůstal. Zkrátka, je to doba plná nejistot a pochybností. Diváci nabízejí snadné řešení – dát tomu chlapovi nůž na krk a přimět ho k rozvodu, nebo pustit k vodě.

Kristýnu trápí, že se Dalibor nemá k rozvodu

Kristýna je zamilovaná, ale její štěstíčko kazí fakt, že ambiciózní novinář Dalibor Tomášek se z nějakého důvodu odmítá rozvést. To, že je dosud ženatý, se dívce neobtěžoval říct hned na začátku, což byla z jeho strany podstatná chyba. Údajně tuto skutečnost nepovažoval za důležitou. Za nutný nepokládá ani okamžitý rozvod.

S manželkou už prý nežije, ačkoli má u ní z praktických důvodů nahlášenou adresu. Minimálně si k ní chodí vyzvedávat poštu a Kristýně nezbývá než věřit, že za tím není něco víc. Kdykoli se totiž pokusí Daliborovi naznačit, že jí jeho přetrvávající svazek vadí, on ji šikovně označí za dětinskou žárlivku, která zbytečně kazí krásné chvilky rozvíjejícího se vztahu.

Nekaz to hrabáním se v minulosti, Kristýno.
Nekaz to hrabáním se v minulosti, Kristýno. | Zdroj: TV Nova

Kristýna se pak kvůli tomu trápí a utápí v pochybnostech o sobě samé. V nejnovějších epizodách se společně s Daliborem vydala na slavnostní vyhlášení novinářských cen. Ohromně jí to slušelo, přesto se cítila nejistá před manželkou svého přítele, která se rovněž zúčastnila a působila mile, chytře a vtipně. Byla zkrátka dokonalá a Kristýna nemohla jinak než se s ní srovnávat a dumat, proč se vlastně s Daliborem odcizili.

Skutečně už to mezi nimi skončilo? A nebylo by nakonec rozumnější, kdyby vztah s ním ukončila Kristýna, alespoň dokud si svou minulost konečně nevyřeší? Problém je, že on ji zřejmě za vyřešenou považuje a na nějaké zásadnější kroky je příliš pohodlný.

Vystrojila se Kristýna kvůli Daliborovi, anebo kvůli jeho ženě?
Vystrojila se Kristýna kvůli Daliborovi, anebo kvůli jeho ženě? | Zdroj: TV Nova

Dívka by si měla najít jiného a hlavně svobodného

Diváci spekulují, kam až by mohla dívčina žárlivost zajít a zda je rozumné, aby pár setrval pohromadě. Ne každý pokládá Tomáška za sympatického, jiní mu láskyplnou budoucnost po boku Kristýny přejí.

Já se třeba divím jemu, že mu necvakne, že to Kristýně může vadit. Že je dosud ženatý. A pokud jsou se ženou jen papírově, pak nechápu, proč s ní zůstává. Nevím, mně je ten herec od začátku nesympatický.

„Najít si jiného a hlavně svobodného,“ radí někteří Kristýně. „Tohohle očividně baví dělat z obou ženských vola. Má na lepšího.“

Ne všichni hledají chybu výlučně u pana novináře, někteří se domnívají, že dívka tlačí na pilu. „Vždycky je na tom líp ten, kdo miluje míň, tak být Kristýnou, trochu bych brzdila, nebo se na ni vyprdne.“

„Být Kristýnou, vyprdnu se na ženatého chlapa,“ reaguje další divačka na předchozí komentář.

Svobodných je dost a zrovna tenhle není terno. Slízat se s manželkou a trávit s ní večery a akce, na to chce mít žaludek. Tohle je pod její úroveň a vlastně pod úroveň každé normální ženy, která si váží sebe sama.

Tak uvidíme, možná si Kristýna po prázdninách začne sama sebe více vážit a pustí Dalibora k vodě. Třeba jí dvacátá sezóna přinese do cesty nějakého fungl nového nápadníka. Teprve pak si Tomášek uvědomí, o co by kvůli své ignoraci mohl přijít.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři