Ljuba Krbová slaví narozeniny: Tenhle věk by oblíbené herečce z Ulice sotva někdo hádal

Ljuba Krbová slaví narozeniny: Tenhle věk by oblíbené herečce z Ulice sotva někdo hádal
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici ztvárňuje Aničku, usměvavou, starostlivou, občas možná trochu vlezlou, ale se srdcem na správném místě. Vždycky hýří energií a je plná života, což platí i pro její představitelku Ljubu Krbovou, která miluje cestování, fotografování a bojová umění. Těžko věřit, že už slaví šestašedesátku.

Její oči jsou u diváků terčem kritiky, v Asii zdrojem obdivu

Herečka Ljuba Krbová se narodila 5. července 1958, letos tak oslaví krásných šestašedesát let. Ani se tomu nechce věřit, když se člověk na tu vitální a sympatickou ženu dívá v nekonečném seriálu Ulice, kde se má její role Aničky Liškové mimochodem zase rozšířit v jubilejní dvacáté sezóně. Herečka prozradila, že se má dostat do nového prostředí a mezi nové postavy. Diváci jsou už teď zvědaví, o co se asi bude jednat. Některé těší, že se s Aničkou budou zase vídat častěji, jiní se naopak stavějí proti tomu.

Anču mám hodně ráda a mrzí mě, že nemá svůj byt a to svoje. Mohla by tam být častěji.

 

„Měla jsem ji ráda, ale teď mi připadá, že pořád koulí očima a divně se šklebí.“

Dříve měla hezčí oči. Teď je má hrozně vykulené a zarudlé bělmo, ale na svůj věk vypadá dobře, o tom žádná.

Právě její výrazné modré oči přitom fascinují ženy prakticky po celé Asii. Jednou vyprávěla o tom, jak přijela do Číny a tamní dívky ji všude provázely a chtěly se s ní vyfotit právě kvůli těm pro ně tak exotickým kukadlům. Herečka dále projela např. Nepál, Tibet, Laos, Thajsko, Barmu a Kambodžu.

Anička s Miloškem Knoblochem.
Anička s Miloškem Knoblochem. | Zdroj: TV Nova

Klid pro duši hledá herečka ve vlastní japonské zahradě

Důvodů, proč Ljuba Krbová vypadá ve svém věku na mnohem méně a stále velice dobře, je jistě více. Jak sama řekla v dřívějším rozhovoru, energii jí dodávají mj. vnoučata, ale také láska ke sportu, bojovým uměním, cestování a celkově zdravý životní styl.

Ráda medituje a udržuje v kondici jak tělo, tak duši. S oblibou prozkoumává exotické země, jichž má na kontě už docela slušnou řádku. Jako milovnice fotografování samozřejmě pořizuje i jedinečné snímky z cest, které pak zveřejňuje na svém Instagramu. Nevyhýbá se ani adrenalinovým zážitkům, protože kdy jindy na ně bude čas než právě teď? Herečka zkrátka žije okamžikem a vychutnává si každičký den.

Vzhledem ke všemu výše uvedenému jistě nepřekvapí ani to, jakým způsobem Ljuba Krbová bydlí. Člověk se vždycky těší na to, až se z dobrodružných cest zase vrátí domů, a v jejím případě je tím místem domek u Vraného nad Dyjí, kde má dokonce krásnou japonskou zahradu. Lásku k ní sdílí s manželem, spisovatelem Ondřejem Neffem.

„Je štěstí, že jsme do japonských zahrad blázni oba. Bez toho si ani nedokážu představit, že bych se něčemu podobnému mohla věnovat,“ připustila a dodala, že zahrada bývá nejkrásnější v zimě. Přejeme jí hodně zdraví a vše nejlepší k narozeninám.

 

Zdroje článku: