Ulice: Aničku čeká společná výzva s postavou, která byla v úplných začátcích seriálu

Ulice: Aničku čeká společná výzva s postavou, která byla v úplných začátcích seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S prozrazováním toho, co čeká postavy v nejnovějších epizodách, musejí být herci obezřetní, nebo dopadnou jako Ljuba Krbová, které trošku vynadali už jenom za to, že divákům slíbila zajímavou dějovou linku v životě Aničky Liškové. Přesto se teď osmělila doplnit něco dalšího.

Do života Aničky se vrací někdo z minulosti

Ljuba Krbová je s prozrazováním toho, co Aničku v budoucnu čeká, opatrná, jelikož dostala maličko vynadáno poté, co se o její dějové lince rozpovídala na Dni s Novou v Mariánských Lázních. Tehdy během rozhovoru prozradila, že se její postava dostane do nového prostředí a mezi nové postavy a že po delší době konečně zase pronikne do popředí. Ačkoli neuvedla nic konkrétnějšího, snesly se na její hlavu drobné výčitky.

„Vrací se jedna postava, se kterou jsme kdysi byly úplně na začátku celého seriálu. Budeme mít takovou společnou výzvu a bude to docela fajn výzva, takže se na to moc těším,“ naznačuje teď opatrně pro pořad TV Nova.

Řadu diváků by potěšilo, kdyby se v jubilejní dvacáté sezóně, která je sezónou velkých návratů, objevil na obrazovkách Aniččin bývalý manžel Bedřich Liška v podání Adriana Jastrabana. Právě ten v seriálu schází i Jiřímu Štréblovi, představiteli Miloše Knoblocha, který Béďu pokládal za nejlepšího kamaráda. Herci prý byli sehraní parťáci.

Těžko ale říct, koho má Ljuba Krbová na mysli, když mluví o „jedné postavě z úplného začátku“. Klidně by se mohlo jednat třeba o Báru Krausovou (Tereza Brodská), jež kdysi ředitelovala firmě Království hraček, v níž Anička pracovala. Teď ale zřejmě bude hledat novou práci, jelikož v té stávající není šťastná. Anebo to může být samozřejmě někdo jiný…

Naivním představám produkce se herci zpočátku smáli

Vstup do dvacáté sezóny je pro mnohé herce neuvěřitelnou událostí. Kdo ostatně může říct, že je s úspěšným denním seriálem spojován celých dvacet let? Z našich uličních hvězd např. Aneta Krejčíková, Ilona Svobodová, Václav Svoboda, Jaroslava Obermaierová, Rudolf Hrušínský mladší nebo právě Ljuba Krbová.

Opravdu jsme nikdo nepředpokládali, že ten projekt bude trvat takhle dlouho. Je to také mé nejdelší angažmá v životě. Vybavuji si, jak jsme byli shromáždění před začátkem natáčení a vlastně Dušan Klein, Radek Bajgar k nám měli takový proslov a pak přišel někdo z produkce a říkal, že má koupenou licenci až do roku 2012. My jsme se strašně smáli a říkali, no jo, 2012, to je strašně daleko, to určitě neklapne. No a vidíte, dneska máme 24.

Věrných diváků si váží, jelikož ví, že není samozřejmost, aby se někdo díval na seriál tak dlouho a pořád svým oblíbeným postavám držel palce. Doufejme, že Aničku, stejně jako další naše hrdiny, potká v jubilejní sezóně něco pěkného. Negativních témat už totiž máme víc než dost a přejeme si konečně něco radostného a veselého.

„Já bych ocenila, aby Ulice byla spíš pozitivní, odpočinková, jako ze začátku,“ píše divačka, jejíž názor mnozí sdílejí. „Tahle doba je stresující a ještě do toho seriál negativní, to je fakt už moc.“

Zdroje článku: