Ulice se s diváky loučí ve velkém stylu. Skončí svatbou, na které Patricie Pagáčová způsobí drama

Ulice se s diváky loučí ve velkém stylu. Skončí svatbou, na které Patricie Pagáčová způsobí drama
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice končí, milí diváci. Ovšemže jen před obvyklou letní pauzou ve vysílání, než se v plné síle vrátí na obrazovky zase po prázdninách. Do té doby se můžeme blíže podívat na vyvrcholení už devatenácté sezóny a dojmy herečky Patricie Pagáčové z návratu na plac v roli oblíbené Terezy.

Patricii Pagáčové se dostalo pěkného přivítání

Před více než pěti lety odjela Tereza Jordánová, provdaná Kučerová, z Ulice do Rakouska, kde hodlala žít po boku manžela Davida (Matouš Ruml). Nyní se do seriálu vrací dospělejší a zkušenější, v jistém smyslu ale stále stejná.

„Pro mě to byla na prvním místě velká nostalgie. Návrat po těch pěti letech byl hrozně zvláštní. Na jednu stranu mám pocit, že se žádných pět let neudálo. Přišla jsem do ateliérů a měla pocit, jako bych tady byla včera, a vlastně jsem se i těšila na Terezu, na tu postavu,“ popsala své prožitky herečka Patricie Pagáčová v pořadu TV Nova.

„Jsou tady stejní lidi, stejné obličeje, za což jsem hrozně ráda, protože takhle jsem se prostě vrátila domů. Strávila jsem tady čtrnáct let, což je strašně dlouhá doba, a to přivítání bylo hrozně hezké, když se po delší době vidíte s lidmi, se kterými jste strávili tolik času. Fakt si to užívám, je to moc fajn.“

Nechybělo moc a Gábina mohla být bez svědkyně

V ději jsou Gábina (Aneta Krejčíková) a její nejlepší kamarádka Tereza pořád v kontaktu, ačkoli ne tak častém, jak by si asi obě přály. Svatbu Gábiny a Jirky Hermana (Jan Holík) by si ale ujít nenechala, vzdor nejrůznějším překážkám. Ostatně, co na přípravě této svatby proběhlo hladce, pravda? Od začátku ji provázely komplikace, způsobené hlavně rozhádanými a vlezlými rodiči nevěsty i ženicha. Naštěstí se navzdory tomu všemu mohou diváci radovat z uskutečněné veselky a návratu oblíbené postavy.

„Je to takové vtipné, že se Tereza vrací po těch pěti letech a první scéna, ve které se objevuje, je, jak dobíhá pozdě na svatební obřad. Ale fakt je, že to nebyla úplně její vina, ona prostě jela vlakem, že jo, zasekla se a pak pro ni jel pan soudce, Marek Vašut. Takže to bylo vtipné, no, protože podle mě přijít pozdě na svatbu je jedna z nejhorších věcí, co se vám může stát, obzvlášť když nevěsta je už v uličce,“ směje se herečka a pobavení budou určitě i diváci, pro něž si ale scenáristé připravili i pár dojemných momentů.

Tahle svatba má být koneckonců velkým finále už devatenácté sezóny seriálu a poslední romantickou tečkou před letními prázdninami. Pak si Ulice, její štáb i herci dopřejí zasloužený odpočinek, ačkoli někteří budou pravděpodobně nadále pohrouženi do dalších pracovních povinností a aktivit.

Seriál se opět vrátí v nové sezóně po prázdninách, možná už během nich v některém ze srpnových týdnů, jak bývalo zvykem v uplynulých řadách, kdy jsme si mohli vychutnávat různá letní dobrodružství oblíbených postav. Konkrétní datum zatím nemáme.

„Exteriéry jsou vždy trošku náročnější,“ dodala Patricie Pagáčová, vděčná, že se mohla vrátit právě na natáčení jednoho z nejkrásnějších dílů sezóny. „Ale je to takové hezké oživení a svatba je vždycky zábavná. Ráda točím svatby, baví mě to.“

Zdroje článku: