Ulice: Bistro jako horký brambor, který diváci přehazují mezi Kateřinou, Bárou a Chili

Ulice: Bistro jako horký brambor, který diváci přehazují mezi Kateřinou, Bárou a Chili
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Až Vendula odjede, bistro bude muset někdo převzít. Tu úlohu by dokázala nejlépe plnit Kateřina, která má však vlastní závazky v hospodě. Martina by se musela hodně otáčet, aby podnik zvládla sama bez mámy. Ještě je tady Bára, která nemá do čeho píchnout, nebo Chili, jež se ale asi nezdrží.

Poloprázdné bistro snad ani nepotřebuje vedoucí

Vendula Pelcová (Anežka Rusevová) konečně učinila náročné rozhodnutí odstěhovat se za dcerkou do Telecího a milované bistro přenechat někomu jinému. Kateřina (Martina Randová) jí pomůže napsat inzerát na novou vedoucí provozu, ačkoli by se té funkce ráda ujala sama. V bistru je spokojená a nejspíš by neváhala nebýt toho, že Martina (Natálie Holíková) by se bez ní v hospodě udřela k smrti.
Kateřina je přesto podle diváků jednou z nejpravděpodobnějších voleb na pozici nové majitelky bistra, ale nápadů se nabízí více, jeden zajímavější než druhý.

Já už pár týdnů myslím, že to směřuje k tomu, že to převezme Bára. I s ohledem na to vzpomínání na Království hraček. A je bez práce, chce něco nového.

Těžko říct, jestli by Bára (Tereza Brodská) byla dobrá zrovna ve vedení něčeho, co souvisí s kuchyní a pohostinstvím. Ano, změnu by ve svém ufňukaném životě rozhodně potřebovala. Je možná odbornicí na marketing, ale ne na stravování a podnik plný hostů. Ne že by bistro bylo plné konzumentů, na což poukazují další diváci.

No já bych to vzala hned, moc se tam nepřetrhnou. Mudrovat, krafat a pít k tomu kafe též zvládnu, i griotku si s Vilmou dám! Tak snad to nebude Brodská, raději bych Kačenáčka, když už.

„Stále poloprázdné bistro zvládne i Mario, Iva, Lumír a Kateřina dohromady.“

Chili se jen mihne, tak asi nepřevezme žádný podnik

Další možnou kandidátkou je nová postava, kterou ztvární kuchařka a influencerka Chili Ta, divákům známá nejen z MasterChefa nebo aktuální řady StarDance. Má to pro ni být první ryze herecká zkušenost a podle všeho ji čeká schůzka v bistru. Zdá se tedy, že by mohla být jednou z těch, kteří zareagují na Vendulin inzerát. Objevují se ale i návrhy, aby Chili zůstala v Ulici delší dobu a usadila se v hospodě, zatímco o bistro se stejně nejlépe postará Kateřina, která už se tam od letních prázdnin dobře vyzná.

„Nová postava Chili bude v hospodě. Martina převezme štafetu po Kateřině, Chili po Martině a Kateřina po Vendule.“

To těžko, Chili přece řekla, že tam bude mít pidiroli, to by nešlo vést hospodu.

„Viděla jsem s ní rozhovor, má se v seriálu jen mihnout, tak snad odejde brzo.“

Spíše to tedy vypadá na rychlý a nepříliš úspěšný přijímací pohovor v bistru, k velké úlevě nejednoho diváka. Je asi zřejmé, že mnozí nevítají Chili s otevřenou náručí a obecně youtubery, influencery, modelky a další neherce, kteří mají údajně dění v seriálu zpestřit a osvěžit, ale vyvolávají dojem, jako by Ulice byla startovacím bodem pro každou nezkušenou hvězdičku, co se touží blýsknout.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři