Scenáristé Ulice si libují v dramatech a ze seriálu udělali „paskvil, na který se už nedá koukat“

Scenáristé Ulice si libují v dramatech a ze seriálu udělali „paskvil, na který se už nedá koukat“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak přibývá odtajněných novinek z chystaných epizod Ulice, hromadí se i další pohoršené komentáře ze strany diváků, kterým už lezou krkem neustálá dramata, tragické události, závislosti, hádky a rozchody postav. Scenáristé si ale nedají říct, a tak se lidé přestávají dívat.

Diváci nechtějí pořád jen dramata, chtějí se bavit

Šílené drama v rodině Kristýny Volákové, Vandin beznadějný úpadek do závislosti na hazardních hrách, trable v ráji Terezy a Davida Kučerových, zadlužený Mário a zoufalá snoubenka Ája… To jsou jen některé z příběhů, které přinesou nové epizody dvacáté sezóny Ulice, jež startuje na obrazovkách v pondělí 19. srpna 2024.

Upřímně, diváci nadšením neskáčou, naopak dávají na odiv své pohoršení a znechucení nad tím, že scenáristé opět předvádějí nepochopitelnou zálibu v negativních tématech. Důrazně a už poněkolikáté připomínají, že lidé se u televizí chtějí občas také zasmát a uvolnit. Tvůrci se hájí tím, že vycházejí z každodenního života a běžných lidských zkušeností, ale je snad v životě neustále všechno jenom negativní, ošklivé, smutné a tragické? Nemůže snad některý vztah odolat nevěrám a vydržet láskyplný bez toho, aby se dvojice rozvedla?

Není divu, že když herečka Martina Randová v rozhovoru prozradila, že vztah Kateřiny a Lumíra bude i nadále plný lásky, její prohlášení se setkalo s velmi pozitivním, radostným ohlasem. Je to tak, diváci netouží neustále jen po dramatických zvratech a akci, občas prostě chtějí vidět to pěkné a uklidňující, co jim dodá naději do budoucna a zpříjemní všední podvečer po náročném dni v práci. Stačí si přečíst pár z obrovského množství kritických komentářů a musí to být jasné i zarputilým scenáristům.

Ani život nebývá tolik negativní a přináší veselé chvíle a radost. Tady už se všichni zbláznili… Už to začíná být zoufalé.

„Zase drama, dělejte tak, ať si udržíte diváky Ulice. Už je to hrůza, samé problémy, stresy, rozchody, šikany, hazard, závislost…“

Scenáristé si v dramatech libují a myslí si, že člověka baví pořád koukat na stresové situace. Ulici mám jako relax. V životě si starostí a stresu užíváme dost a koukat se na to i v oblíbeném seriálu fakt nechci. Seriál nemusí lidi jen poučovat o různých tématech, bylo by dobré i víc pozitivních věcí.

Z Ulice vznikl paskvil, který ztrácí příznivce

Přesně tak, Ulice se snaží přinést důležitou osvětu, poučit společnost o zásadních a kontroverzních záležitostech, nad nimiž bychom neměli přivírat oči. Na druhou stranu, tragédií a hororů máme všichni dost v běžných televizních zprávách, tak proč na ně koukat ještě v rodinném seriálu, jak někdo trefně poznamenal? Čím dál více fanoušků se od Ulice z tohoto důvodu odvrací, ale přesto se do seriálu nadále hrnou hvězdní herci s tvrzením, že „je nalákala skvělá pověst seriálu, jenž si nadále udržuje vysokou kvalitu a sledovanost“. No, v tom by s nimi asi mnozí nesouhlasili…

Poctivě jsem koukala na každý díl od začátku, ale před dvěma lety jsem to vzdala, protože už se to nedalo, jaký paskvil z Ulice vznikl.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři