V Ulici pomáhá a chrání, teď ale sám potřeboval zachránit. Jan Holík na Slovensku bojoval o život

V Ulici pomáhá a chrání, teď ale sám potřeboval zachránit. Jan Holík na Slovensku bojoval o život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Jan Holík, mezi diváky Ulice oblíbený jako major Jirka Herman, zakusil během dovolené u našich sousedů krušné chvíle. Skončil v nemocnici, dokonce musel podstoupit operaci. Na svém profilu se svěřil s podrobnostmi a sklidil množství povzbudivých reakcí.

Nebýt pohotové reakce manželky, mohlo to skončit zle

Jan Holík ztvárňuje v nekonečném seriálu Ulice oblíbeného kriminalistu Jirku Hermana už od roku 2014, tedy celých deset let. Poprvé se objevil v souvislosti s vyšetřováním záhadné smrti Kláry Peškové na schodech Peškova domu. Naposledy jsme se s Jirkou viděli v závěrečné epizodě devatenácté sezóny, kde si s milovanou Gábinou (Aneta Krejčíková) konečně řekl u oltáře ano – po všech překážkách, které společně museli překonat, určitě zaslouženě. Pro tuhle dvojici přineslo léto spoustu hezkých zážitků a aktivní dovolenou, během níž Gábina svého novomanžela nejednou příjemně překvapila.

Oblíbení Jirka a Gábina
Oblíbení Jirka a Gábina | Zdroj: TV Nova

Co ale rozhodně příjemné nebylo, byl zážitek Jirkova představitele. Herec trávil prázdniny s rodinou na Slovensku, ale místo vychutnávání pohody a volna po náročném natáčení skončil v nemocnici, kde musel urychleně podstoupit operaci. Zpráva obletěla internet poté, co na sociálních sítích zveřejnil příspěvek s fotkou z nemocničního lůžka a vylekal fanoušky informací, která je uklidňující i děsivá zároveň:

Zakouslo mě nějaké krvácení do osrdečníku, nepletu-li se, prodělal jsem operaci a teď se snažím vrátit do života. Odpočívám a zotavuji se. Obrovský dík patří mojí ženě Denisa Deakova, která mi prostě zachránila život…

Hercův profil zahrnula slova podpory a lásky

O neblahé události, která naštěstí dobře dopadla, informovala už také TV Nova. Herec dále vyjádřil díky celé své československé rodině, záchrance i pohotovosti a rovněž Národnému ústavu srdcových a cievných chorob v Kramároch. Pod jeho příspěvkem se okamžitě začaly hromadit povzbudivé reakce a přání brzkého uzdravení ze strany sledujících.

„Kamaráde, drž se. Ať jsi zase brzo fit.“

„Držím pěsti, ať jste brzo fit, fešáku. Bez Vás bych na Ulici nekoukala!“

„Zlom vaz, kámo! Ať jsi brzy na nohou!“

„Brzké uzdravení a brzy vás zase, doufám, uvidíme v Ulici.“

Množí se rovněž komentáře na profilu nekonečného seriálu, kde právě Jirka s Gábinou platí za jeden z nejoblíbenějších párů, jehož vztah se ještě scenáristům nepodařilo zničit. Co nového je čeká v jubilejní dvacáté sezóně, je z velké části zahaleno tajemstvím. Už teď ale víme, že Milena Pumrová bude dceři neodbytně mluvit do záležitostí týkajících se těhotenství, jak prozradila herečka Alena Štréblová během setkání s fanoušky na Dni s Novou v Mariánských Lázních.

Dá se očekávat, že v tomhle směru získá Milena na svou stranu Jiřího Hermana staršího (Marek Vašut), jenž dokonce hodlal nadělit novomanželům náhradní matku coby svatební dar. Oba po vnoučeti velmi touží. Jak daleko kvůli tomu zajdou?

Zdroje článku: