S koncem Zlaté labutě jsme přišli také o Záhoře, ale nevadí. Teď bude plést hlavy ženám v Ulici

S koncem Zlaté labutě jsme přišli také o Záhoře, ale nevadí. Teď bude plést hlavy ženám v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Další posilou, která zamíří do Ulice v nových epizodách dvacáté sezóny, bude herec Jan Dolanský. Mnozí diváci se radují a na příchod tohohle sympaťáka se už moc těší. Producentka o jeho roli zatím mnoho neprozradila, jen že se zřejmě bude jednat o velkého svůdníka.

Hvězdná jména lákají další hvězdy

Divákům je herec Jan Dolanský už dlouho dobře známý, zahrál si hned v několika kriminálních seriálech TV Nova, jako je např. Kriminálka Anděl, Expozitura nebo Rapl. Rovněž ho můžeme znát ze seriálů Ohnivý kuře, Krejzovi, Slunečná, 1. MISE, Kukačky nebo Zlatá labuť. Právě v posledním zmíněném ohromil v poněkud záporné roli Marka Záhoře. Proč se teď rozhodl rozšířit herecké řady nekonečného seriálu Ulice?

Pro pořad TV Nova prozradil podrobnosti, ale dá se říct, že ho nalákaly prakticky stejné důvody, jaké přesvědčily mnohé z jeho hereckých kolegů. S podobnou myšlenkou nastoupila do seriálu např. Lucie Vondráčková.

Nabídku na účinkování v Ulici jsem přijal vzhledem k tomu, že jsem neodolal nebýt součástí takového projektu, ve kterém již účinkovala řada skvělých filmových herců. Například Martin Hofmann, Martin Pechlát, Hana Maciuchová, Milena Steinmasslová a řada dalších.

Snad to bude záporák, ti mu jdou

Tvůrci zatím tají, jaká role Jana Dolanského v jubilejní dvacáté sezóně čeká, producentka seriálu Janka Maršíková ale vypustila do světa pár zajímavých podrobností.

Postava, kterou hraje Jan Dolanský, nám v Ulici chyběla už docela dlouho. Diváci, a zejména divačky, mu budou určitě fandit od první chvíle. A asi mohu naznačit, že se kolem něj bude točit hned několik ženských seriálových postav.

Vypadá to tedy, že se dočkáme velkého svůdníka, ale mnohé ze zmíněných divaček by možná spíše uvítaly, kdyby dostal roli podobnou té ve Zlaté labuti. Přece jen tam nebyl vysloveně zápornou postavou. Jeho Záhoř dokázal tu a tam mile překvapit a šarm mu rozhodně nechyběl. O to více teď fanoušky překvapuje, že se takový herec snižuje k tomu, aby hrál v mnohdy zavrhované a vysmívané Ulici, jež podle některých dávno ztratila své někdejší kvality.

„Super, doufám, že to bude záporák, ty umí nejlépe.“ 

Dolanský je výborný herec. Nova musí nabízet vysoké odměny. Hlavně aby se ta paní scenáristka sebrala přes léto. Diváci by se měli víc smát, mělo by jim být dobře na duši, takové to krásno… Aby odhodili alespoň na chvíli to všední trápení.

„No to je paráda, pan Dolanský je skvělý herec. Bravurně zahraje i zloducha, tak jsem zvědavá, co nám v seriálu předvede.“

Návraty, velké zvraty i nováčci

První epizody dvacáté sezóny odstartují za pár týdnů a tvůrci slibují, že se ponesou v nostalgickém duchu. To už nám naznačil návrat téměř celé rodiny Jordánových, která je s Ulicí spojována od jejích začátků. Vrací se rovněž staronový režisér Ondřej Kepka, od něhož si diváci slibují, že pomůže seriálu získat pohodovou atmosféru z let dávno minulých. Vedle starých oblíbenců se můžeme těšit na další zcela nové postavy v podání Ivany Andrlové a Saši Rašilova.

Zdroje článku: