Ulice: Blanka v nové práci získá nápadníka Sašu Rašilova a odpůrkyni Ivanu Andrlovou

Ulice: Blanka v nové práci získá nápadníka Sašu Rašilova a odpůrkyni Ivanu Andrlovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka nastoupí jako ředitelka vzdělávacích programů na Komoru zubních lékařů. Že to ale nebylo nejlepší rozhodnutí, se ukáže hned v nejnovějších epizodách 20. sezóny. Jednak se seznámí s okouzlujícím Igorem, což se nebude líbit Evženovi, a jednak bude muset čelit intrikám Vlasty Hanuškové.

Ivana Andrlová jako mistryně přetvářek Hanušková

Během prázdnin nás tvůrci Ulice prakticky denně zásobovali nejrůznějšími novinkami z připravovaných epizod dvacáté sezóny seriálu. Už tak víme např. to, že se objeví nová hvězdná posila v podobě Ivany Andrlové, kterou si jistě mnozí z nás pamatují především jako princeznu z oblíbených pohádek, např. Princové jsou na draka. Diváci hned začali spekulovat nad tím, jakou postavu asi tato sympatická herečka ztvární, a poměrně rychle dospěli k názoru, že by mohla zastat úlohu Vlasty Hanuškové.

V tomto případě uhodili hřebík na hlavičku. Dnes už máme potvrzeno, že si paní Andrlová skutečně zahraje tuto nepříliš příjemnou dámu, záludnou tajemnici z Komory zubních lékařů, která pořádně zavaří nové kolegyni Blance (Linda Rybová). Ta se bude snažit si paní Hanuškovou od začátku příznivě naklonit, jelikož ví, že je srdcem i duší komory, kde pracuje dlouhá léta a vyzná se jako nikdo jiný. Dokonce i Vanda (Kristýna Hrušínská), která je sama zdatnou manipulátorkou, ale měla co dělat, aby si Hanuškovou jakž takž získala.

Vlasta je totiž v tomhle směru ještě mnohem zkušenější než ona, opravdová mistryně přetvářek a intrik. Navíc jí bude trnem v oku Luďkova (Vasil Fridrich) zarážející personální politika. Přitáhnout si do úřadu manželku je jedna věc, ale dosadit tam krátce nato i bývalou, to už zavání nekalostmi. Zdá se, že si prezident komory dělá z pracoviště vyloženě rodinný podnik.

Saša Rašilov viceprezidentem komory a sokem Evžena

Dvacátá sezóna přinese i další nové postavy. Právě na komoře se setkáme také s druhou z nich, s charismatickým viceprezidentem Igorem Šplíchalem, jehož si zahraje Saša Rašilov. Diváky to jistě překvapí vzhledem k tomu, že mu ještě nedávno přisuzovali roli Sonina manžela, případně otce dvojčat Dvořákových. Tátu Marka a Matěje ale ztělesní herec Jan Dolanský, a kdo vlastně bude tím Soniným manželem, to se ještě neví.

Igor Šplíchal patrně vzbudí rozporuplné reakce. Blančin nový kolega totiž bude šarmantní možná až příliš. Tihle dva si okamžitě padnou do noty a on dychtivě využije každé příležitosti k tomu, aby jí složil kompliment. Brzy překročí únosnou mez a vzbudí nelibost v Blančině partnerovi Evženovi (Martin Finger).

Gamblerka Vanda v obrovském průšvihu

Jak už v rozhovoru naznačila Sára Korbelová, představitelka Kristýny, rodinu čeká v nových epizodách přímo šílené drama, které by mladá herečka prý nepřála nikomu. Souvisí to ale s Blankou a jejím novým nápadníkem nebo spíše s nešťastnou Vandou, která propadne závislosti na hazardu natolik, že dokonce ohrozí finance samotného úřadu? Do jakého obrovského průšvihu zase spadne a k jakým podrazům se odhodlá Hanušková ve snaze ochránit pověst komory?

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova