Ulice: Do svého soukromí Hana Holišová diváky nepouští. Už se jí to párkrát vymstilo

Ulice: Do svého soukromí Hana Holišová diváky nepouští. Už se jí to párkrát vymstilo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatickou herečku Hanu Holišovou známe hlavně z nekonečné Ulice nebo z populární show Tvoje tvář má známý hlas. Před sebou má divadelní představení i řadu koncertů. S tím, jak se jí vede v soukromém životě, se ale radši veřejnosti nesvěřuje.

Po krátké dovolené pořádně nabitý program

Na představení podzimního programu České televize, konkrétně na tiskové konferenci ČT Art, prozradila herečka Hana Holišová, v čem se na ni diváci mohou těšit. Do 15. září 2024 hraje prakticky denně v divadelním představení Marta na Letní scéně Musea Kampa. Dovolenou v létě měla jen krátkou, ale naštěstí si během dní stihla odpočinout.

Teď už se jí pomalu začnou rozbíhat také pracovní záležitosti v Městském divadle Brno, kde hostuje v několika představeních. Na podzim ji čeká řada dalších projektů, včetně koncertů. Např. v O2 areně se má jako jeden z hostů zúčastnit koncertu písní Karla Gotta, na což se už teď velmi těší.

V rozhovoru pro eXtra.cz uvedla, že toho má klasicky hodně. Vídat ji nadále můžeme rovněž v nekonečném seriálu Ulice, kde hraje oblíbenou švadlenku Veroniku Maléřovou. Ta je divákům svými úsměvy a laskavou povahou natolik příjemná, že ji zvolili v tradiční anketě TV Nova za největší sympaťačku právě uplynulé sezóny. Když má herečka náhodou chvíli volna, chodí ráda na procházky do přírody nebo na kávu s přáteli. Uvítá prý ale, když může být i jen doma v naprostém klidu a odpočívat.

Soukromí je od toho, aby ho měl člověk jen pro sebe

O svém soukromí Hana Holišová často nemluví, a tak divákům není známo ani to, zda má momentálně po boku někoho, s kým by se ráda usmívala. Šikovně zmínila, že takových lidí má v životě naštěstí mnoho.

Nemůžu si stěžovat, ale o svém soukromí opravdu mluvit nechci, protože si myslím, že od toho se to jmenuje soukromí. Respektuju, když je někdo ochoten to prezentovat, ale já to tak nějak necítím. Několikrát se mi to třeba i vymstilo.

Poučena z předchozích nezdarů tedy raději ani nepotvrdila, ani nevyvrátila, že by měla nějakého partnera. Naproti tomu vcelku otevřeně hovoří o skutečnosti, že je bezdětná. Má ovšem štěstí, že všichni její blízcí to vnímají jako zcela privátní věc, na kterou se podle ní není úplně vhodné ptát.

Přijde mi, že to není slušné, protože nikdy nevíte, jaký je ten důvod. Já to vnímám tak, že to jsou věci, které buď přijdou, anebo nepřijdou. A člověk buď bude žít život s dětmi, nebo bez dětí. Věřím tomu, že oběma způsoby lze prožít život naplno.

Právě o tom, že je nevhodné se na podobné věci ptát žen, které už možná nejsou úplně nejmladší, ale ještě pořád nemají děti, se vcelku nedávno zmínila na sociálních sítích také další hvězda Ulice, představitelka Magdy Veronika Čermák Macková. Podotkla, že taková otázka je opravdu osobní a pro mnohé může být příliš citlivá. Dané téma by si podle ní zasloužilo více empatie.

Zdroje článku: