Dvě čtyřky se budou dobře pamatovat: Největší sympaťačka 19. sezóny Ulice slaví 6. srpna narozeniny

Dvě čtyřky se budou dobře pamatovat: Největší sympaťačka 19. sezóny Ulice slaví 6. srpna narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Úterý 6. srpna bude pro herečku Hanu Holišovou výjimečným dnem. Oslaví totiž 44. narozeniny. V Ulici ji známe jako krásnou, usměvavou a přátelskou Veroniku Maléřovou. Její fanoušci doufají, že se tam ve dvacáté sezóně dočká většího prostoru.

Veronika zvítězila v anketě o největší sympaťačku

Letní prázdniny jsou příležitostí k vyhlášení ankety TV Nova o největší sympaťačku a sympaťáka uplynulé sezóny Ulice. Za tu devatenáctou se v tomto směru stala královnou Veronika Maléřová, milá a usměvavá postava, kterou ztvárňuje herečka Hanka Holišová. V posledním kole ankety jí věrní fanoušci poslali přes 10 000 hlasů. Loňská vítězka Bára Klímová tak skončila až na druhém místě s počtem 6437 hlasů.

Scény ze svatby Gábiny zvládla i se zraněnou rukou.
Scény ze svatby Gábiny zvládla i se zraněnou rukou. | Zdroj: TV Nova

Ačkoli švadlenka Veronika v poslední době neměla v seriálu bůhvíjak výraznou roli, srdce diváků si získává laskavostí, ochotou a milým přístupem. Je neodmyslitelnou součástí módního salonu Gábiny Pumrové (Aneta Krejčíková), provdané Hermanové, kde pracuje a starostlivě naslouchá problémům svých dvou nejlepších kamarádek, Gábiny a Blanky (Linda Rybová).

Mám v Ulici Veroniku moc ráda a byla bych ráda, kdyby měla více prostoru. Ona je strašně sympatická herečka.

„Divím se, že v normálním životě není vdaná. Nemá ani dítko, na to, že je tak pěkná. Přijde mi příjemná i mimo hraní v Ulici.“

Je veliká škoda, že tam Veronika hraje jen nějaké pozadí děje v Ulici. Mám ji moc ráda.

Hana Holišová oslaví čtyřiačtyřicítku

Milá a sympatická je i Veroničina představitelka Hana Holišová, kterou mohou diváci dále znát např. z populární show Tvoje tvář má známý hlas, kde všechny oslnila zejména jako Edith Piaf, Beyoncé nebo Michael Jackson. Je totiž nejen talentovanou herečkou, ale i zpěvačkou.

Co se seriálů týče, výraznějších rolí se jí dostalo ještě např. v kriminálce Policie Modrava, v komediálních Četnících z Luhačovic nebo v nepříliš příznivě hodnocené Pálavě. V letech 2006 až 2009 také hrála Annu Peškovou v Rodinných poutech, následně Velmi křehkých vztazích. Na kontě má ale i několik filmů, z poslední doby např. rodinný snímek Gump – pes, který naučil lidi žít (2021) nebo romantickou komedii Nikdy neříkej nikdy (2023), kde tvořila pár s oblíbeným moderátorem Ondřejem Sokolem.

Hana Holišová se narodila 6. srpna 1980, letos tak oslaví krásné čtyřiačtyřicáté narozeniny. K těm jí přejeme všechno nejlepší, především hodně zdraví, lásky a dalších skvělých hereckých i pěveckých příležitostí. Stejně jako mnozí diváci doufáme, že ji budeme ještě dlouho potkávat v Ulici.

Mám ji ráda, měla by mít více prostoru, je jí vidět málo.

„Ano, měla by mít víc prostoru, Veronika je super, ráda ji vidím.“

 

Zdroje článku: