Ulice: S Hermanem starším bude ještě veselo a s Milenou taky. Gábina se má na co těšit

Ulice: S Hermanem starším bude ještě veselo a s Milenou taky. Gábina se má na co těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V devatenácté sezóně Jiří Herman starší usiloval o to, aby si Gábina s Jirkou pořídili dítě. V jubilejní dvacáté sezóně si tuhle starost vezme na bedra Milena Pumrová, která bude možná ještě důraznější a otravnější než on. Tak nebo tak budou mít diváci v nových epizodách určitě o zábavu postaráno.

Soudce je někdy příliš vlezlý a urputný

Devatenáctá sezóna Ulice je za námi, byla plná zajímavých zvratů, vytoužených návratů oblíbených postav, ale i různých novinek. K seriálu se v ní připojilo několik hvězdných posil, včetně Lucie Vondráčkové, Arnošta Goldflama či Marka Vašuta. Poslední zmiňovaný ztvárňuje Jiřího Hermana staršího, kultivovaného a seriózního muže, jehož příchod byl zpočátku diváky oslavován a vítán.

Jaký vztah asi bude panovat mezi Hermanem a Mastným?
Jaký vztah asi bude panovat mezi Hermanem a Mastným? | Zdroj: TV Nova

Pak se ale emeritní soudce Nejvyššího soudu začal projevovat. Na Gábinu (Aneta Krejčíková) i nás všechny nejdřív dělal solidní dojem uhlazeného pána, který má své zásady a nezdráhá se podat pomocnou ruku, kdykoli je třeba. Gábině např. pomohl dostat peníze z klienta, jenž jí odmítal zaplatit za provedenou zakázku.

Nikdo ale nemá jen dobré vlastnosti a soudcova temná stránka se postupně odhalovala. Ukázalo se, že dost důrazně prosazuje vlastní názory a cíle, aniž by bral ohledy na pocity druhých. Synovi (Jan Holík), s nímž se shledal po dvaceti letech odloučení, bez rozpaků mluví do osobních a velmi citlivých záležitostí, které se týkají vztahu s Gábinou. Zatoužil po vnoučeti, následníkovi slavného rodu úspěšných soudců, a v této touze nehleděl na nic kolem sebe. Dokonce chtěl Jirkovi a Gábině darovat ke svatbě dokonalou náhradní matku, kterou jim sám pečlivě vybral.

Milena jeho gesto označila za velmi laskavé a štědré, Herman má koneckonců cenné kontakty, jež by případný proces náhradního mateřství usnadnily. Jirka se ovšem na takový dar díval s podobným odporem jako většina diváků, kteří odsoudili soudcův čin coby velkou bezohlednost a drzost.

Herman starší a Pumrová chtějí vnouče za každou cenu

Tvůrci pozvolna odhalují nové informace o nadcházející sezóně, a tak už víme, že do těhotenství bude Gábině rázně mluvit především její máma Milena. Herečka Alena Štréblová o tom prozradila podrobnosti na Dni s Novou v Mariánských Lázních.

Můžeme zřejmě předpokládat, že ani Jiří Herman se tohoto tématu ještě nevzdá, přestože ho málem stálo účast na synově svatbě. Ačkoli se s Jirkou v závěrečné epizodě devatenácté sezóny dojemně usmířil, diváci už spekulují, jakou kulišárnu vyvede příště.

Herman starší musí neustále do něčeho rýpat, hodnotit, radit. To má v popisu práce. Ale neměl by rozčilovat své bližní. Nepřichází vždy vhod. Mohlo by se mu to vymstít, ale nějaké menší vzrůšo občas neškodí.

Jirka a Gábina to budou mít těžké také s Milenou.
Jirka a Gábina to budou mít těžké také s Milenou. | Zdroj: TV Nova

„Soudce je hodně namachrovaný, takového tchána mít, tak potěš koště.“

„Pan soudce bude věčně nespokojený, si myslím.“

Jirka a pan Jiří jsou povedená dvojka. Těším se na ně, určitě bude ještě veselo.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři