Sympatický starosta z Ulice slaví 27. září kulaté narozeniny. Martina o něj bude muset zabojovat

Sympatický starosta z Ulice slaví 27. září kulaté narozeniny. Martina o něj bude muset zabojovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pátek 27. září 2024 slaví představitel Jirky Hložánka třicet let. V osobním životě se Ondřeji Havlovi jistě daří dobře, má doma ostatně milovanou manželku a dvě nádherné dcerky. Jirka z Ulice už je na tom o něco hůř, o jeho srdce zřejmě svede boj přítelkyně Martina s konkurentkou Ájou.

Veselé momentky z rodinného života

Ačkoli za sebou nemá mnoho filmových a vlastně ani seriálových rolí, je herec a moderátor Ondřej Havel divákům dobře znám. Pamatovat si ho můžeme z pohádek Čertoviny (2017) a Kouzla králů (2008) nebo z historického dramatu Lidice (2011). Co se týče seriálů, nabídka je o něco pestřejší, zahrál si mj. ve Skautské poště 1918 (2020), Všech mých láskách (2015), Vyprávěj (2013) nebo v rodinném seriálu Špačkovi v síti času (2013). Nejznámější je divákům TV Nova ale bezesporu jako ambiciózní starosta Jirka Hložánek z Ulice a také jako jeden z dvojice oblíbených moderátorů pořadu Snídaně.

Své fanoušky zásobuje také zábavnými příspěvky na sociálních sítích, kde sdílí veselé momentky s kolegy z práce i z rodinného života. Není to tak dávno, co se mu narodila roztomilá dvojčátka, a tak můžeme na jeho Instagramu vídat především radostné okamžiky spojené právě s nimi a také s jeho manželkou Bárou Dvorskou. Ta ho mimochodem jednou naprosto nečekaně navštívila při natáčení Ulice, respektive spíše akčně přepadla. Vtrhla na plac a přerušila scénu s Natálií Holíkovou, jež v seriálu ztvárňuje Jirkovu přítelkyni Martinu.

Dívčí válka o přízeň charismatického starosty

V Ulici se teď postava Jirky objevuje docela často v souvislosti s průšvihářem Máriem (Jiří Kniha), jenž byl příliš důvěřivý, vložil veškeré úspory do kapely svých kamarádíčků a ti ho pak pěkně vyšplouchli. Jirka se ovšem také nechal přesvědčit, že investovat do kapely je rozumné. Zdálo se, že Komando Soko má opravdu talent a velké ambice. Bohužel Jirkovi i Máriovi nezbylo po velkém snu nic než potištěná trička pro fanoušky, kterých už asi nebude mnoho.

Víme také, že v budoucích epizodách má po Jirkovi házet očkem jeho asistentka Ája (Barbora Mudrová), naštvaná na Mária a zklamaná z toho, co jí provedl. Projevil se nejen jako lhář a dlužník, ale především jako zbabělec, když před zodpovědností i nevěstou utekl do Sokolova v zoufalé naději, že se věci vyřeší samy.

Není divu, že Ája začne obletovat pohledného mladého starostu, jemuž se zdaří téměř vše, na co sáhne. S kapelou to možná nevyšlo, ale v tom, čemu se Jirka věnuje na radnici, je evidentně úspěšný. Má spoustu zajímavých nápadů, jak zlepšit život ve městě. Zkrátka je to terno.

Ale pozorná Martina má na tyhle věci radar a rychle odhadne nekalé úmysly takzvané kamarádky Áji. V Ulici se tak brzy rozpoutá dívčí válka, do níž budou vtaženi všichni Nyklovi. Co dalšího čeká Jirku a jeho nejbližší? Sledujte seriál každý všední podvečer na TV Nova nebo s jednodenním předstihem na Voyo a dozvíte se to.

Ondřeji Havlovi přejeme ke třicátým narozeninám všechno nejlepší, zejména hodně zdraví a také spoustu úspěchů na poli herectví i moderování.

Zdroje článku: