Ulice: Hanušková na každého něco ví. Blanka se jí znelíbí kvůli tomu, jak přišla k nové práci

Ulice: Hanušková na každého něco ví. Blanka se jí znelíbí kvůli tomu, jak přišla k nové práci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nové prostředí Komory zubních lékařů se zakrátko stane součástí Ulice a přinese nejen zajímavé zápletky a samozřejmě dramata, ale hlavně nové postavy. Mezi nimi nebude chybět šedá eminence komory, Vlasta Hanušková v podání Ivany Andrlové. Na každého kolegu ví zřejmě něco pikantního.

Je precizní a udržuje si odstup

Tajemnice Vlasta Hanušková už brzy výrazně zasáhne do života Blanky (Linda Rybová), která konečně začne pracovat na Komoře zubních lékařů jako vedoucí vzdělávacích programů. Ivana Andrlová, představitelka Hanuškové, potvrdila, že tato rozporuplná postava tam pořádně rozvíří stojaté vody.

„Hraju jakoby takovou vysokou sekretářku, asi se jí říká tajemnice. Já vlastně nevím, co mám za funkci,“ přiznala v rozhovoru pro pořad TV Nova. „Je to paní, která na zubařské komoře pracuje nějakých třicet let, takže to má všechno v malíku, zná všechny lidi, kteří se tam vystřídali, na každého z nich asi něco ví. Ale udržuje si odstup, je velmi precizní, komisní. Když se jí něco nelíbí, záleží na tom, koho se to týká, jestli to dá najevo nebo ne. Prostě v tom umí chodit. Co se z ní vyvine, to se musíme všichni nechat překvapit.“

Blanka to bude mít s Hanuškovou od začátku těžké

Zatím víme jen tolik, že Blanka bude ze zkušené Hanuškové pěkně nervózní, což je ostatně z celé práce jako takové. Chce se hned od začátku dobře uvést, proto si dává záležet na vhodném oblečení a celkovém vzezření. Uvědomuje si, že vztahy na komoře jsou to nejdůležitější, proto se v nich potřebuje rychle zorientovat a v ideálním případě si všechny příznivě naklonit. Podle Vandy (Kristýna Hrušínská) je u Hanuškové nejdůležitější oceňovat právě její bohaté zkušenosti a nebát se ji oslovit s prosbou o radu.

Bude to ale stačit, aby si Blanka získala její sympatie navzdory tomu, že má na komoře pracovat pod bývalým manželem Luďkem (Vasil Fridrich) a ve společnosti jeho současné ženy Vandy? Hanuškové bude největším trnem v oku právě to, že si Luděk dělá z pracoviště rodinný podnik. Blanka navíc dostane funkci jako na zlatém podnose po oblíbeném a schopném předchůdci, jehož Luděk v podstatě vyhodil těsně před důchodem. To se Vlastičce pochopitelně ani trošku nelíbí.

Nudu v Ulici by mohla zahnat

Zatímco s Lindou Rybovou už Ivana Andrlová dříve spolupracovala, s Vasilem Fridrichem nebo Kristýnou Hrušínskou dosud nikdy netočila, ale jak řekla, společné natáčení snad zvládají bez problému, aniž by jim prý lezla moc na nervy. V osobním životě jí největší radost dělá šestiletá vnučka. Kromě toho se věnuje zájezdovému divadlu, a tak si na nedostatek aktivit nemůže stěžovat. Za nabídku hrát v Ulici je ráda. „Je to zase jiný obor herectví,“ dodala na vysvětlenou. V seriálu se na ni těší i mnozí diváci.

Paní Andrlová byla, je a bude skvělá herečka. Alespoň nudu v Ulici oživí.

„Nové postavy vnímám jako příjemné zpestření.“

Uvidíme, jakou jí scenárista napsal dějovou linku. Mám herečku Ivanu Andrlovou ráda.

Zdroje článku: