Ulice: Halloweenský speciál s Lumírem vrátí do děje několik postav z minulosti

Ulice: Halloweenský speciál s Lumírem vrátí do děje několik postav z minulosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvacátá sezóna Ulice nešetří překvapeními a dárky pro diváky. V rámci oslav jubilea přinesla už několik návratů oblíbených postav a v tomto směru ještě zdaleka nekončí. Závěr října budeme moct oslavit stylově se strašidelným bonusovým dílem, na který bude Lumír dlouho vzpomínat.

Ať už mi všichni dají pokoj, prosí zoufalý Lumír

V rámci oslav jubilejní dvacáté sezóny přijde Ulice ještě s jedním velkým překvapením pro fanoušky. Letos totiž přinese halloweenský speciál, který uvidíme na televizních obrazovkách příhodně 31. října a jehož děj se má soustředit kolem Lumíra Nykla (Václav Svoboda). V bonusovém díle se vrátí hned několik starých postav z jeho minulosti, a tak ho chudáka čeká zřejmě docela strašidelný večer.

„Je to napínavé,“ připustil herec tajemně. Na otázku, zda můžeme čekat něco veselého nebo děsivého, odpověděl stručně: „Nechte se překvapit.“

Z krátkých ukázek dostupných na webu TV Nova ale můžeme už teď vytušit, že to Lumír nebude mít vůbec jednoduché. Nejedenkrát se zatváří velmi vylekaně a najdeme ho také osaměle vysedávat v hospodě nad panáky a zoufale vykřikovat, že chce, aby mu už všichni dali pokoj. Pronásledují ho snad duchové minulých Halloweenů? Patrně tomu tak bude. Na scéně nebude chybět ani jeho milovaná Kateřina (Martina Randová), která bude mít evidentně co dělat, aby poplašeného partnera uklidnila.

Ocení to diváci Ulice? Jistě ne všichni. Někteří si vždycky najdou důvody ke kritice. Co jedněm může připadat vtipné a nápadité, mohou jiní považovat za trapné či nevkusné, to však není v případě fanoušků tohoto seriálu nic nového. Všem se koneckonců zavděčit nelze. Tak nebo tak je hezké vědět, že se tvůrci snaží přicházet i s něčím novým.

Martina Randová nachytala nevěrníka

Halloweenská epizoda je v případě Ulice vskutku speciální záležitostí a její natáčení v hostivařských ateliérech nezastavil ani vytrvalý déšť, který v posledních dnech trápí celou republiku. Navzdory nepřízni počasí se vše stihlo natočit za pouhé dva dny. Nějaký čas ale ještě zabere, než se výsledné záběry prostříhají.

Když Václav Svoboda zrovna nenatáčí Ulici a nevěnuje se žádným jiným pracovním povinnostem, tráví čas nejraději s milovanou rodinou, což můžeme jasně vypozorovat i z příspěvků na jeho sociálních sítích, kde se chlubí mimo jiné fotkami z cest a nejrůznějších rodinných akcí s vnoučaty. S manželkou, s níž právě slaví tři roky od svatby, např. nedávno vyrazil na dovolenou. Uvedené fotky pochopitelně sbírají krásné komentáře od hercových fanoušků.

Jste úžasný dědeček a v Ulici jste taky úžasný.

„Gratuluji, ať jste spolu pořád šťastní.“

Z Vás úplně čiší spokojenost a láska. Krásné. Hezké cestování.

Jednu z fotek Václava Svobody s jeho ženou vtipně okomentovala i herečka Martina Randová: „Ty nevěrníku! Pozdravuj moc Leničku a užijte si všeho dosyta. Pusu vám oběma.“

Zdroje článku: