Ulice pro nás chystá Lumírův děsivý Halloween s Vasilem, Miladou i Hrihorijem

Ulice pro nás chystá Lumírův děsivý Halloween s Vasilem, Miladou i Hrihorijem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice na sociálních sítích už informovala o tom, že se Lumír po letech opět setká s mafiánským bossem Vasilem. Diváci na to reagovali mimo jiné slovy, že už chybí jenom to, aby z mrtvých vstal Hrihorij. Asi ještě netuší, že se tak během halloweenské epizody v podstatě stane.

Sezóna překvapivých návratů chrlí další jména

Speciální vánoční epizoda Ulice je už oblíbenou tradicí a vlastně ničím až tak překvapivým, ale halloweenský speciál, to je jiné kafe. V jubilejní dvacáté sezóně si tvůrci seriálu připravili mnoho zajímavých novinek pro věrné diváky, včetně řady hvězdných posil, dlouhodobějších i kratších návratů. Těm kratším přezdívá kreativní producent Mario Kubaš „uliční bonboniéra“, jelikož každý malý, jednorázový návrat nějaké postavy z minulosti připomíná bonbonek, po němž si prý diváci budou chtít urychleně dopřát další.

Z bonboniéry se nám zatím vysypali na scénu Lenka Zahradnická, jež jako Otíkova manželka Hedvika nečekaně vtrhla do Coolny a překvapila herecké kolegy, a Petr Buchta, který si před lety zahrál Terezina přítele Vojtu Kalicha. Oba se zastavili jenom na skok, aby nás potěšili, a zase zmizeli. V podobném duchu se ponese i zmíněný halloweenský speciál točící se kolem oblíbeného Lumíra Nykla (Václav Svoboda).

Tady už se vstává z mrtvých pomalu jako v Dallasu

Už ve čtvrtek o Halloweenu se diváci Ulice budou moct vesele bát společně s Lumírem, jehož čeká pořádně náročný večer plný přeludů z dávné minulosti. Do jeho života během těch dvaceti let se seriálem zasáhla spousta postav, ne vždy příjemných, na něž by se hezky vzpomínalo. Právě teď jim ale Lumír bude muset čelit znovu. Snad se z toho nezblázní, ačkoli jeho noční můra má dokonce zahrnovat vraždu a jisté lechtivé radovánky. Následné vysedávání v opuštěné hospodě nad panáky a zoufalé volání do noci, aby ho už všichni nechali na pokoji, svědčí o tom, že k psychickému zhroucení nemá daleko.

Koneckonců se setká s přízraky živých i mrtvých. Na scéně se postupně vystřídají obávaný mafián Vasil (Robert Jašków), Lumírova bývalá přítelkyně Milada (Marika Procházková), někdejší parťák Ruda (Bohumil Klepl) a také Světlanin zesnulý bratr Hrihorij (Alexander Minajev). Zní to rozhodně zajímavě a je jisté, že fanoušci Ulice si jedinečnou epizodu nenechají ujít. Otázkou ale je, zda všechny nadchne nebo spíš vyvolá další vlnu kritiky. Diváci si na všem něco najdou, některým by taková podívaná mohla připadat nevkusná a trapná. Možná by se neměli brát příliš vážně.

Jejda, to je jak v seriálu Dallas. Tam se taky vstává z mrtvých. No, ale k Dušičkám to patří.

„Už by s těmi návraty postav mohli přestat. Pomalu to spěje k tomu, že nám ukážou Světlanu nebo starého Nykla.“

To bude určitě sen, ale Vasila jsem měla ráda a mohl by se vrátit aspoň na chvilku.

„Tak a teď se vrátí Světluš a Lumír zjistí, že se mu všechny uplynulé díly zdály.“

Zdroje článku: