Soňa z Ulice by mohla Lucii Vondráčkové zavařit ve StarDance. Naštěstí má i hodně příznivců

Soňa z Ulice by mohla Lucii Vondráčkové zavařit ve StarDance. Naštěstí má i hodně příznivců
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucie Vondráčková průběžně zveřejňuje na sociálních sítích videa z příprav na taneční soutěž StarDance a je vidět, že pohybové nadání jí rozhodně nechybí. Mohly by jí ale chybět podporující hlasy pro postup, protože mnozí v ní vidí nenáviděnou Soňu z Ulice. Ještě že má spoustu věrných fanoušků.

Celou Ulici prý pokazila

Snad nikdo v seriálu Ulice za poslední rok nevzbudil tolik rozličných emocí jako herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková. V roli zákeřné a intrikující zástupkyně Soni Čechové předvedla, že dokáže zahrát i opravdu zápornou postavu a že má tedy na víc, než jsou jen usměvavé princezny a něžné víly z pohádek. Role Soni jí vyhovuje a nesmírně ji baví i přesto, že kvůli ní mnohdy sklízí negativní a drsné komentáře ze strany nespokojených diváků. Pro ty je občas problém odlišit skutečnost od fikce a nevybíravě se do herečky pouštějí i na sociálních sítích seriálu.

Ta celou Ulici pokazila, spousta lidí se přestala dívat. Už by měla jít do… Je spousta lepších herců.

„Nemám ji ráda, nesympatická ženská.“

Ani zpěvačka, ani herečka není dobrá. Ať se necpe tam, kde nemá, lidé ji nechtějí a v té Ulici už vůbec ne.

Někdo komentuje jen proto, aby mohl rýpat

Naštěstí má Lucie Vondráčková kolem sebe i věrné fanoušky, kteří naopak nešetří slovy podpory a chvály. Oceňují i její pohybový talent. Mnozí se obávají, že negativní názory na Soňu by jí mohly zavařit také ve StarDance, kde bude soutěžit po boku dalších hvězdných osobností, ale pokud jí tam budou posílat zprávy všichni její obdivovatelé, není asi třeba se bát, že bychom o ni přišli hned v úvodních kolech. Ať si odpůrci říkají, co chtějí, zpívá hezky, je usměvavá a milá a umí se skvěle hýbat. Koneckonců se tomu věnuje odmalička.

Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk na setkání s tanečními páry StarDance
Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuněk na setkání s tanečními páry StarDance | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Je obdivuhodná, jak vše zvládá. Líbí se nám taková, jaká je, a na nic si nehraje. Hezky zpívá, znamenitě hraje určenou roli a krom toho je i vzdělaná.

„Úžasné, to je snad poprvé, co se na StarDance budu dívat.“

Kdybych uměla to, co ona, jsem spokojená. Zpívá pěkně, hraje pěkně, za roli nemůže, a jestli ji někdo nemá rád, je to jeho věc. Jsem už v důchodu, takže spíš pamatuji její tetu, ale klidně si poslechnu i Lucku. Přeji jí hodně štěstí a pevné nervy, některé komentáře, i když to číst nebude, jsou zvláštní. Ale není na světě člověk ten, který by se líbil lidem všem. Každý má právo na svůj názor, jde spíš o to, zda to někdy nekomentují lidé, kterým se nelíbí nikdy nikdo a jen mají potřebu komentovat a rýpat.

To bude zřejmě ten případ, řada herců a postav z Ulice sklízí na jedné straně obdiv, na druhé výsměch a pohoršení. Třeba Miloš a Eva Knoblochovi připadají někomu zábavní, jinému trapní a omezení. Snad největší kritiku aktuálně sklízí rodina Klímových, zejména Iva, a s nimi spojovaný Viktor Bidrman. Nikdy bychom ale neměli zapomínat, že hodnotíme role / postavy, nikoli herce, skutečné lidi, kteří jen hrají to, co mají ve scénářích.

Zdroje článku: