Eva z Ulice marně hledá práci, přitom by se uplatnila v bistru. Také by mohla vyštvat Milenu z hospody

Eva z Ulice marně hledá práci, přitom by se uplatnila v bistru. Také by mohla vyštvat Milenu z hospody
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Knoblochová k velké radosti všech sekla s podvodným prodejem doplňků stravy. Teď je na dlažbě a neúspěšně shání nové zaměstnání. Zpátky do hospody či nějakého baru se jí moc nechce, ale třeba by nepohrdla rodinným bistrem Nyklových nebo prací v oblíbené kavárně.

Eva propukne v pláč. Neví, co dělat dál

Dát v podvodné firmě výpověď a vysmát se Myslíkové do tváře, to byl pro Evu Knoblochovou jistě osvobozující zážitek. Počáteční euforie a nadšení ze správného rozhodnutí však postupně opadají a do popředí zájmu se dere nepříjemná realita. Eva už je zase nezaměstnaná. Jestli rychle nenajde něco, čemu by mohla věnovat energii, zkušenosti a čas, nezbude jí než se odploužit na pracovní úřad.

Anička v kamarádce vzbudí naději, když zmíní, že její známá hledá pro svůj e-shop s domácími potřebami další pomocnou ruku, která by uměla řídit auto. Pozice se zdá pro Evu ideální, ale než se jí stihne zmocnit, vyfoukne ji úspěšnější zájemkyně. Paní Knoblochovou tak čeká velké zklamání a ještě větší potupa, až si ji v hospodě podá rýpavá Milena Pumrová.

Myslíková jenom koukala…
Myslíková jenom koukala… | Zdroj: TV Nova

Ona a Eva se rády provokují a hecují. Obě se před tou druhou vždycky snaží vypadat lepší a více na úrovni. Eva se bude opět kasat svou kariérou i manželstvím, ale Milena jí srazí hřebínek, když odhalí její nejcitlivější místo. Připomene Evě, že už není nejmladší a že si těžko najde nějakou slibnou pracovní příležitost.

Kdo by poslouchal závistivou Pumrovou? Jenomže… V něčem měla pravdu. Eva propadne depresi a s pláčem před Milošem prohlásí, že už je stará, opotřebovaná a vlastně i neschopná. Celé měsíce tvrdě dřela a snažila se něčeho dosáhnout jen proto, aby teď stejně zase skončila jako obsluha v nějaké zaplivané hospodě, protože to jediné jí v životě šlo, to jediné ji pokaždé čekalo. Když konečně věřila, že pomáhá lidem a dělá něco perspektivního, ukázalo se, že ze zákazníků akorát tahá peníze.

Šoupneme ji do bistra, krámku, hospody či Coolny

V nových epizodách Ulice bude Eva už tak odevzdaná, že by snad vzala za vděk jakoukoli prací. Kde by se ale někdo s jejími zkušenostmi a dovednostmi mohl uplatnit? Na našem známém náměstíčku se nabízí hned několik potenciálních možností. Jako nejpravděpodobnější se divákům jeví bistro, odkud v brzké budoucnosti odejde Vendula, aby se mohla doma starat o dcerku, která trpí dýchacími potížemi. Bude třeba najít zodpovědnou náhradu, jelikož Mário, Žofka a Iva to sami nezvládnou. Eva umí vařit i servírovat, proč by se tedy nemohla chopit šance?

„Já si myslím, že skončí v bistru U Babičky, když teď Vendy bude víc doma s Eliškou,“ píše divačka, ale objevují se i jiné názory.

Lucii napadne vzít Evu k sobě do krámku.
Lucii napadne vzít Evu k sobě do krámku. | Zdroj: TV Nova

Nabídnou jí krámek, ale sedělo by bistro, které bude bez Venduly.

Někteří diváci by Evu umístili do krámku k Lucii, do Coolny místo Bruna, případně do hospody k Mileně, eventuálně místo ní. Není to tak dávno, co se na Pumrovou snášela obrovská kritika za to, jak neprofesionálně si počíná. Na hosty je drzá a většinou v hospodě řešila spíše záležitosti neziskové organizace, než aby se skutečně věnovala svým povinnostem. Kdyby ji Eva měla vykopnout z její pozice, byl by to zajímavý zvrat.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři