Sonin další triumf v Ulici: Už rozeštvává Eddieho, Magdu a Otíka. Čeká nás nejeden konflikt

Sonin další triumf v Ulici: Už rozeštvává Eddieho, Magdu a Otíka. Čeká nás nejeden konflikt
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z nejnovějších epizod Ulice je jasně patrné, že Soňa ve svých plánech na zničení přátelství Eddieho, Magdy a Otíka postupuje úspěšně vpřed, alespoň zatím. Magda s Otou jako jediní vidí, co je tahle potvora doopravdy zač. Eddieho ale bohužel dostala, kam chtěla.

Soně se k nelibosti diváků daří, na co sáhne

Soňa Čechová může slavit a diváci nejspíš začnou prskat ještě hlasitěji. Scenáristé totiž postupně realizují všechno to, co jsme nechtěli. Landová odstoupila z funkce, její křeslo získala právě intrikující zástupkyně, což je pro mnohé dostatečný důvod k tomu, aby se na Ulici přestali dívat. Soňu nenávidí od jejího příchodu někdy před rokem a od té doby jen postupuje na kariérním žebříčku a víc a víc intrikuje, kudy chodí.

Fakt, že se jí to daří tak snadno, aniž by konečně vypluly na povrch její četné prohřešky z minulosti, spoustu diváků právem rozčiluje. Kdy už se ke slovu dostane spravedlnost? Kdy všichni okolo otevřou oči a spatří Soninu pravou tvář? Magda a Otík jsou v tom nadále sami. Vychytralá Soňa si dokázala usmířit i naivního Prokopa, který jí znovu skočil na falešné slzy. Vypadalo to, že alespoň on dostane rozum, ale kdepak, opět s ní skončil v posteli. Jaké jsou tedy divácké reakce na Sonino nynější počínání?

Musím říct, že Lucka Vondráčková to hraje fantasticky. Dobře, její postavu nesnášíme, ale herecky, to je koncert.

„Dej blbci moc… Nechápu, že nedají hromadnou výpověď! Na každé jiné škole by je brali všemi deseti a ta kráva by měla hodně velký problém najít nové učitele.“

Eddie už podléhá a ztrácí nejlepší přátele

Být ředitelkou jí ale nestačí, ještě se rozhodla vrazit klín mezi Magdu, Eddieho a Otíka, aby se jim jaksepatří pomstila. Nemusí se ani moc namáhat, stačilo za svého zástupce dosadit Eddieho a způsobit, že Magda a Ota se tím pádem začnou mít před kamarádem na pozoru. Oběma je jasné, že zkušená manipulátorka si dobráka Rambouska brzy omotá kolem prstu.

Šlo to rychleji, než Otík čekal. Sám tomu nešťastně pomohl, když neudržel nervy na uzdě a v přítomnosti Eddieho seřval megeru Soňu tak, až se škola otřásala. Mohlo to dokonce vypadat, že ji zastrašuje, čehož ona pohotově využije a podá podnět k jeho prošetření na inspekci. Někdo, kdo se neumí ovládat, nemá přece v přítomnosti studentů co pohledávat! Nejsmutnější je, že Eddie jí v tom dá trochu za pravdu. Podle něj Magda a Otík dělají ze Soni zbytečně velkou záporačku. Eddieho představitel Jiří Panzner pro pořad TV Nova prozradil, jak se bude ve funkci zástupce cítit a co dalšího jej čeká.

Nebude to asi úplně ideální období teď, protože i Eddie to vnímá tak, že najednou odejde od svých kamarádů, je někde v kanclu a vlastně je tam sám a odříznutý. Pokaždé, když se do kabinetu vrátí, alespoň ze začátku se k němu Magda s Otíkem chovají dost rezervovaně, ale myslím, že všechno dobře dopadne. V tuhle chvíli ho ovšem berou tak, že Soně prostě podlehl. 

Herec naznačil, že Eddieho a Otíka čekají vzhledem ke všem těmto událostem jisté konflikty, ale naštěstí snad vždycky zvítězí kamarádství nad profesionalitou.

Zdroje článku: