Ulice: Holíková chtěla, aby lítaly facky. Pro Áju bude mít rvačka smutnou dohru

Ulice: Holíková chtěla, aby lítaly facky. Pro Áju bude mít rvačka smutnou dohru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice teď žije mimo jiné divokou bitkou Áji a Martiny. Nestává se často, aby se do sebe pouštěly dvě dobré kamarádky, ale jak jde o chlapy, musí nutně zapracovat žárlivost. Herečky Barbora Mudrová a Natálie Holíková popsaly, jak se jim scéna natáčela, a naznačily, co bude dál.

Martina v sobě zřejmě má kapku italské krve

Kreativní producent Mario Kubaš sliboval ve dvacáté sezóně hravější a svěžejší děj, ale zdá se, že do většiny uličních domácností se informace zatím nedonesla. Luboš bojuje se zhoršující se nemocí i rodinou, která ho prý má za blázna. Vanda čelí důsledkům závislosti na hazardu. Její manželství s Luďkem se už podruhé hroutí a tentokrát ho možná nic nezachrání. Těžkou ránu utržil také vztah Terezy a Davida, kteří se po letech vrátili do Ulice jen proto, aby se hádali a řešili Davidovu ne zcela platonickou nevěru s rakouskou konzultantkou.

Ani u Nyklových nepanuje právě radostná, bezstarostná atmosféra. Dýchací potíže Venduliny dcerky Elišky se zhoršily natolik, že musí pobývat v Telecím, kde je čistší vzduch než v Praze, a pokud chce být máma s ní, nezbývá jí než opustit milované bistro. Vendula se tak brzy odstěhuje a Lumíra přepadne stesk nad tím, že ho všichni opouštějí. Navíc se do sebe drsně pustí Ája s Martinou, ještě nedávno nerozlučné kamarádky. Jejich představitelky v rozhovoru pro pořad TV Nova popsaly, jak se jim natáčela rvačka na uličním náměstíčku a jaký bude mít dopad na partnerské vztahy.

„No, trochu nezvládly tu situaci, viď?“ ušklíbne se Natálie Holíková na kolegyni Barboru Mudrovou, která si pak vezme slovo:

Myslím, že hlavně vygradoval nějaký přetlak, který v sobě měly v souvislosti se vzájemnou žárlivostí na svoje kluky. Udělaly věc, kterou by nikdy předtím neudělaly. Bylo to trochu iracionální.

V tomhle ale Holíková úplně nesouhlasí. Dobře ví, že její kuchařka je živel.

Těžko říct, jestli Martina by to neudělala. Má trošičku italskou krev, i když není rozená v Itálii, ale žila tam, takže si myslím, že tam možná lítaly nějaké pizzy vzduchem. Asi se spíš potkaly takové povahy spolu tady na ulici. My jsme si o tomhle s Barčou povídaly ještě několik dní předtím, než se to točilo. Já jsem tak trošku přišla s tím, že bych chtěla, aby lítaly facky vzduchem. Říkala jsem si, aby diváky trochu udivilo, co se tam děje… Snažily jsme se, aby to bylo vlastně docela reálné.

Ulice zkrátka není pohádka

Dívčí bitka bude mít nepříjemné následky zejména pro Áju, která se tím ještě více vzdálí od Mária. Barbora Mudrová to svým způsobem vítá.

Vztah s Máriem a celá ta krize, která nastala, se nezahojí úplně rychle, což mi přijde mnohem věrohodnější, než kdyby to byla pohádka, kde bychom se na sebe naštvali, rozhodli se nevzít a v dalším cyklu se najednou udobřili.

Fakt, že tyhle věci vyžadují čas, potvrzuje i Holíková: „Často čtu komentáře diváků a hodně lidí se rozčiluje nad tím, že se to bude řešit zase strašně dlouho, jenomže v životě to tak trochu je, že lidi, pokud jsou třeba hrdí jako postava Áji, si fakt dávají na čas. Já mám taky pár kamarádek, které nejsou splachovací.“

Zdroje článku: