Manžel Soni nebo otec dvojčat: Koho v Ulici ztvární Jan Dolanský a Saša Rašilov?

Manžel Soni nebo otec dvojčat: Koho v Ulici ztvární Jan Dolanský a Saša Rašilov?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nové epizody Ulice se blíží a s nimi také nové herecké posily. Mnozí diváci se nemohou dočkat, až konečně zjistí, koho si v jejich oblíbeném seriálu zahrají sympaťáci Jan Dolanský a Saša Rašilov. Divokých teorií na toto téma přibývá s každým dnem.

Na Sonina manžela jsou oba moc jemní

Příchod Jana Dolanského do Ulice rozpoutal nadšené diskuze o tom, čí životy by mohl v seriálu nejvíce ovlivnit a na jakou postavu by se vlastně nejlépe hodil. Producentka Janka Maršíková naznačila, že se bude točit kolem hned několika žen, z čehož lze usuzovat, že se zřejmě bude jednat o velkého svůdníka. Nemusí to tak ale nutně být, diváci mají vlastní zajímavé teorie. Většina se přiklání k tomu, že si sympatický herec zahraje roli Sonina manžela.

Ostatně k tomu vybízí i komentář Lucie Vondráčkové, která na svých sociálních sítích s humorem poznamenala, že „se chlapec má na co těšit“. Jiní ale zastávají názor, že Jan Dolanský by se k ní příliš nehodil, že by byl do té úlohy až příliš chlapecký, a míní, že lépe by daný úkol zastal Saša Rašilov, další hvězdná posila dvacáté sezóny, která na obrazovkách startuje už 19. srpna 2024.

„Nemyslím si, že manžela Soni. Na tu roli by se nehodil. Je takový chlapecký. Manžela spíš bude hrát Rašilov. Něčího bratra? Ale čího?“

Saša se mi na jejího muže taky nehodí. Je jemný na tu roli. Ale zatím je její muž jako paní Columbová. Pořád se o něm mluví, ale nikdo ho nikdy neviděl. Tak by to asi chtělo, no. Myslím, že možná budou potřebovat učitele, tak jestli jeden z nich… no a Magda by konečně potřebovala někoho, je už protivná.

Kdo z těchto nových přírůstků by se k osamělé profesorce Procházkové (Veronika Čermák Macková) hodil lépe? Těžko říct, možná se dá nakonec přece jenom dohromady s Eddiem Rambouskem (Jiří Panzner), se kterým v nejnovějších epizodách údajně plánuje cosi záhadného. Jestli ale půjde o něco pracovního nebo osobního, to zatím zůstává tajemstvím.

Dosud jsme neviděli tátu Marka a Matěje

Diváci přišli ještě s jednou teorií, co se postavy Jana Dolanského týče.

„Já si myslím, že Dolanský bude táta dvojčat Dvořákových,“ uvažují. „A Rašilov bude manžel Soni.“

Teoreticky by to šlo i obráceně a možná by to bylo dokonce vhodnější. Koneckonců Lucie Vondráčková a Jan Dolanský už si manželský pár zahráli v Troškově komedii Babovřesky. Proč by se tedy historie nemohla opakovat? Tento herec, jakkoli sympatický a „chlapecký“, nejedenkrát dokázal, že zvládne skvěle ztvárnit také záporáky, včetně Marka Záhoře ze Zlaté labutě. K Soně by jistě výborně pasoval.

Slyšela jsem, že Dolanský hraje popeláře, Rašilov manžela Lucky a Andrlová nějakou pipku z komory.

„Slyšela jste dobře, až na Dolanského, ten je kamioňák.“

Tak že by opravdu otec Marka a Matěje Dvořákových? Ačkoli tvůrci ještě nic oficiálně nepotvrdili, barvité spekulace považují někteří za jasnou věc. Nechme se překvapit.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři