Jan Dolanský nastupuje do Ulice. „Chlapec neví, co ho čeká,“ směje se Vondráčková

Jan Dolanský nastupuje do Ulice. „Chlapec neví, co ho čeká,“ směje se Vondráčková
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvacátá sezóna Ulice slibuje vytoužené návraty i několik nových tváří. Jedním z nováčků má být herec Jan Dolanský a diváci už spekulují, koho asi ztvární. Nabízí se manžel Soni Čechové, což je role, která by pasovala také na další posilu, Sašu Rašilova. Tak nebo tak jistě bude v Ulici veselo.

Nové postavy, které diváky jistě nadchnou

Dvacátá sezóna Ulice se blíží a slibuje pořádnou dávku nostalgie díky návratu téměř všech členů rodiny Jordánových. Tahle oblíbená parta už některým divákům dlouho chyběla, a tak jsou teď pochopitelně nadšení, že jejich prosby byly konečně vyslyšeny.

Nabízí se ale otázka, co vlastně Báru, Terezu a také Tomáše v nejnovějších dílech nekonečného seriálu čeká? To je něco, o čem můžeme zatím na základě několika indicií pouze divoce spekulovat. Z náznaků, které nám scenáristé dosud nabídli, víme, že Tereza a Bára budou mít vlastní zajímavé příběhy. Jistě se tedy zdrží delší dobu a nehrozí, že bychom o ně hned zase přišli.

Návrat Jordánových skloňují fanoušci Ulice na sociálních sítích snad ve všech pádech. Samozřejmě je zajímá, jaké příběhy jim naši scenáristé vymysleli. Prozradit zatím mohu jen to, že se jednotliví členové rodiny Jordánovy ocitnou na dalších životních křižovatkách,

naznačila tajemně producentka Janka Maršíková, která se s nadšením vyjádřila také k příchodu několika zcela nových postav v podání oblíbených hereckých hvězd.

Mám obrovskou radost, že se nám hned k začátku dvacáté sezony podařilo přivést do Ulice nové známé tváře, které mezi ty stávající okamžitě zapadly a dodaly Ulici další šmrnc. Jejich postavy mě hodně baví a doufám, že z nich budou stejně nadšení také diváci.

Manželé z Babovřesk zase spolu

Jak už je nám všem určitě známo, do seriálu na podzim nastupují Ivana Andrlová, Saša Rašilov a také Jan Dolanský. Nejeden fanoušek si láme hlavu nad tím, čí osudy tyhle sympatické přírůstky ovlivní a zda se z nich vyklubou kladní hrdinové nebo nenávidění záporáci. Ačkoli Janovi Dolanskému, jenž v poslední době proslul jako padouch Marek Záhoř ze Zlaté labutě, by záporná role podle mnohých pasovala.

Většinou hraje záporáka. A velmi dobře. Tak jsem na něj zvědavá. Nebude to manžel Soni? A co ten Rašilov? Hm. Těším se.

Když ještě diváci netušili, že do seriálu zamíří Jan Dolanský, považovali právě Sašu Rašilova za vhodného kandidáta na pozici Sonina manžela, s nímž se nenáviděná intrikánka rozvádí. Zároveň usoudili, že by se skvěle hodil k Magdě a že by bylo zajímavé sledovat, jak Soňa randí s Prokopem, zatímco Magdu by obletoval její muž.

Ze slov producentky však vyplývá, že hlavně Dolanský se bude motat kolem několika ženských hrdinek a že patrně bude mít roli velkého svůdníka. Snad by se tedy na roli muže, s nímž Soňa údajně směřuje k rozvodu, hodil spíše. S Lucií Vondráčkovou koneckonců ztvárnili pár už v komedii Babovřesky.

„Můj manžel z Babovřesk míří do Ulice… ‚Opravdu? Tak to chlapec neví, co ho čeká‘,“ napsala sama Lucie Vondráčková na sociálních sítích a svůj komentář doprovodila příznačným čertovským smajlíkem.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova,
  • čtenáři