Novinky z 20. sezóny Ulice: Další manželství v ohrožení – Tereza podezírá Davida z nevěry

Novinky z 20. sezóny Ulice: Další manželství v ohrožení – Tereza podezírá Davida z nevěry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se rozneslo, že se do Ulice po letech vrací Patricie Pagáčová, herečka prozradila, že její postavu Terezy čeká v nových dílech náročné období, ale údajně nic tragického. Těžko říct, jak si vysvětlit nejnovější ukázku, v níž Tereza svého manžela obviňuje, že má milenku.

V manželství Terezy a Davida to skřípe

Zdá se, že scenáristé Ulice, pověstní ničením všech oblíbených vztahů, rozvrátí další manželství – dokonce to, které jsme léta neviděli, ale považovali za šťastné. Alespoň to vyplývá z ukázky z nejnovějších epizod jubilejní dvacáté sezóny, jejíž součástí budou po dlouhé době také oblíbení Jordánovi a sympaťák David Kučera. I když, sympaťák? Aby se to v těch připravovaných dílech najednou nezměnilo…

Ukázka nám totiž nabízí pohled na Terezu Kučerovou (Patricie Pagáčová), kterou doma uprostřed práce vyruší zvonek u dveří. Očividně ji to překvapí a zaváhá, než půjde otevřít. Když na prahu uvidí stát manžela Davida (Matouš Ruml), bude ohromená ještě víc. „Co tady děláš?“ zeptá se ho, jako by bylo naprosto normální, že si před ním neplánovaně zmizí na víkend a za celou dobu se mu téměř vůbec neozývá. Proč se div nerozpláče pokaždé, když s ním náhodou mluví? Co se mezi nimi vlastně stalo?

Náhle Tereza podlehne emocím a obviní Davida, že jí zahýbá s jinou. Vždyť je to úplně jasné! Manžel ale nechápe, jak na něco takového přišla, a tvrzení odmítá. Kdo z nich má pravdu? Skutečně si David našel milenku, anebo si Tereza něco jenom špatně vyložila? Čeká nás rozvod hned v úvodu sezóny a pak hledání dalších lásek pro oba nešťastníky? Už tenhle náznak stačí, aby diváci začali dávat Terezu dohromady třeba s novou postavou ztvárněnou Janem Dolanským. Ten se má ostatně motat kolem několika žen v Ulici a zřejmě to bude velký svůdník.

David ředitelem a Tereza jako náhradní matka

Na sociálních sítích se objevují různé spekulace týkající se Terezy a Davida, ačkoli většinou každého zvlášť a nikoli jako šťastného páru. Někteří se domnívají, že právě David by mohl nastoupit na uvolněné místo ředitele školy, když teď Irena Landová (Kateřina Holánová) definitivně odchází, aby se mohla plně věnovat rodině.

Z výběrového řízení ale může vyjít vítězně řada lidí, pokud se samozřejmě přihlásí – Prokop (Ondřej Studénka), Magda (Veronika Čermák Macková), ba i téměř všemi nenáviděná Soňa (Lucie Vondráčková). To by teprve začalo pravé peklo, na druhou stranu by to mohla být zajímavá podívaná, kdyby školu vedla právě ona. Leckdo by ale na ředitelské židli uvítal zcela novou tvář, která nebude mít k místním profesorům žádný osobní vztah, ale čistě profesionální přístup.

U Terezy se spekuluje jednak o tom, že si začne něco se zcela novou postavou, jednak dokonce o tom, že právě ona by mohla Gábině (Aneta Krejčíková) a Jirkovi (Jan Holík) odnosit dítě jakožto náhradní matka. Spíše v žertu zaznívají poznámky, že se nechá okouzlit Jiřím Hermanem starším (Marek Vašut), který ji v závěru devatenácté sezóny jako rytíř na bílém koni přivezl na kamarádčinu svatbu.

Zdroje článku: