Ulice přinese ještě mnoho návratů. S jednou postavou jsme se naposled viděli, když nastupovala do vězení

Ulice přinese ještě mnoho návratů. S jednou postavou jsme se naposled viděli, když nastupovala do vězení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tvůrci Ulice pouštějí do světa další hvězdná jména a překvapují diváky dalšími návraty z minulosti. Na ty dvacátá sezóna seriálu rozhodně nebyla skoupá a ústy kreativního producenta Maria Kubaše do budoucna slibuje ještě mnohem víc.

Zrovna Vojta nikomu moc nechyběl

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice slibovala více humoru a nadsázky, odlehčená témata a spoustu návratů oblíbených postav z minulosti. Ačkoli někteří diváci zatím nemají dojem, že by většinu slibů plnila, rozhodně nemohou nic namítat, co se oněch návratů týče. S těmi se v poslední době opravdu roztrhl pytel.

Zatím největší událostí byl návrat většiny Jordánových. Rodina kdysi patřila k nejoblíbenějším v seriálu, a tak není divu, že tvůrci chtěli divákům udělat radost a přivést je téměř všechny zpět. Můžeme se tak radovat z přítomnosti Báry (Tereza Brodská), Tomáše (Petr Vacek), Terezy (Patricie Pagáčová) i jejího manžela Davida Kučery (Matouš Ruml). Pravda, jejich dějové linky jsou zatím vesměs depresivní a napjaté, postavy často naříkají na své osudy víc, než by nám bylo milé, ale doufejme, že se to zlepší.

Petr Buchta jako Vojta Kalich po letech v Ulici
Petr Buchta jako Vojta Kalich po letech v Ulici | Zdroj: TV Nova

Např. už víme, že David chce vzít Terezu na rok do Singapuru, kde se mu naskytla příležitost přednášet na prestižní univerzitě. Jestli s ním ale manželka skutečně odcestuje tak daleko, zatím není jisté. Navíc má čirou náhodou potkat v oblíbeném baru Coolna svoji dávnou lásku ze střední školy, Vojtu Kalicha. To je právě jeden z dalších překvapivých návratů z minulosti. V Ulici se tedy po letech objeví i herec Petr Buchta. Ne že by se zrovna tohle setkalo s velkým nadšením…

Tak zrovna ta linka s Vojtou se mi vůbec nelíbila, tedy ale ani trochu, pro mne to byla jedna z nejhorších linek v Ulici.

Jeden hvězdný návrat za druhým

Budiž nám útěchou, že tvůrci chystají řadu dalších návratů, z nichž některé mají mít delšího trvání, zatímco v jiných případech půjde o krátkodobé a speciální návštěvy pro pobavení nás i herců. Nedávno např. nečekaně vtrhla do Coolny Lenka Zahradnická jako Hedvika. Stalo se tak bez vědomí jejích kolegů a bylo to prostě jen malé, jednorázové překvapení pro zpestření. Jak říká kreativní producent Mario Kubaš:

Některé návraty budou pro diváky jako pralinky z výborné bonboniéry. Každá z nich má svou neopakovatelnou, úžasnou chuť, která člověka pohladí po duši. Přestože by si dal okamžitě další, je to něco tak výjimečného, že si chvilku počká, aby si mohl tu následující pralinku ještě více vychutnat.

V dalších týdnech se má ukázat Vilma Cibulková, která před lety ztvárňovala Ivanu Drápalovou, partnerku Henryho (Daniel Brown). Určitě si vzpomenete, že za neúmyslné zabití Kláry Peškové skončila ve vězení. Od té doby jsme ji vlastně neviděli.

Hvězdných návratů plánujeme mnohem víc. Některé z nich diváky hodně překvapí, protože budou docela divoké, jiné je určitě dojmou. Bude to přesně jako v běžném životě, když se po letech potkáte s někým, koho máte rádi.

Přesto se dosud neobjevil téměř nikdo z těch, které by diváci skutečně uvítali, např. Pavla Tomicová jako Simona, Tomáš Matonoha jako Pepan, Martin Hofmann coby Jaroušek a Adrian Jastraban jako Bedřich. Třeba se někdy dočkáme i jich.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova,
  • čtenáři