Ulice: Pouto mezi Kristýnou a Daliborem zesílí. Diváci už novináře nemají moc rádi

Ulice: Pouto mezi Kristýnou a Daliborem zesílí. Diváci už novináře nemají moc rádi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdyby Tomášek zmizel ze života Kristýny Volákové, už by to asi skoro nikomu nevadilo. Mnohým se znechutil pro svou neochotu požádat o rozvod. Zůstává tak ženatým a chudáka Kristýnu nadále trápí. Sára Korbelová ale prozradila, že v nových epizodách se jejich vztah posílí.

Kristýnu čekají překážky, ale žádné velké drama

Vztah s ambiciózním novinářem Daliborem Tomáškem (Petr Uhlík) diváci Kristýně zpočátku přáli, ale časy se mění a okolnosti v životě postav také, v Ulici bohužel často k horšímu. Dívka obdivuje redaktorovu dravost a schopnost zpracovat důležitá fakta do čtivé a vzrušující formy. Kéž by byl stejně snaživý, co se osobních záležitostí a mezilidských vztahů týče.

Žije prakticky jen pro svou práci, které dává téměř vždycky přednost před Kristýnou. Kdykoli mu někdo zavolá kvůli důležitému případu, všeho nechá a vrhá se do akce, i kdyby to mělo znamenat přerušení rande s přítelkyní. To ostatně vyplývá i z prvních záběrů z nejnovějších epizod dvacáté sezóny seriálu.

Dívčina představitelka Sára Korbelová však v rozhovoru pro pořad TV Nova všechny ujistila, že Kristýnu v nových dílech žádné obrovské drama nečeká. Alespoň ne takové, které by se dotýkalo přímo jí, to spíše její rodina se může těšit na velké, vskutku šílené věci. Ji samotnou ale dle slov herečky čekají „takové věci, které by ji zase mohly o něco posílit. Nebo vlastně i ten vztah s Daliborem.“

Ženatý Tomášek ztrácí sympatie diváků

Mezi Kristýnu a Tomáška by se ale nemusela vložit jen jeho neodkladná práce, ale především skutečnost, že není ochotný rozvést se s manželkou, s níž údajně dávno nežije a ke které ho žádné city nevážou.

Proč tedy odkládá rozvod? Patrně z pohodlnosti, má u ženy nahlášenou trvalou adresu a chodí mu tam pošta. Vycházejí spolu dobře, vpravdě přátelsky, a až dosud ho nic nenutilo k tomu na situaci něco měnit. Bohužel to vypadá, že pocity nešťastné Kristýny vůbec nebere v úvahu. Proto se ostatně stal terčem kritiky ze strany diváků, které teď asi nijak zvlášť nepotěší, že jeho vztah s Kristýnou bude v nových epizodách posílen. Ledaže by ho posílil právě ten vytoužený rozvod. Zatím se ale mnozí diví, proč Kristýna s někým takovým zůstává, a nezdráhají se uchýlit k poněkud ostřejším komentářům.

Upřímně řečeno se té Kristýně divím, že s ním pořád je. On svou situaci neřeší, asi mu to vyhovuje. Sympatický mi moc není.

„Ať jde třeba do p… Opravdu ho v té Ulici nemůžu ani vystát.“

„Já bych ho donutila k rozvodu, a pokud by se nechtěl rozvést, tak bych ten vztah ukončila.“

Kristýna je ale zřejmě jako vždy příliš zamilovaná na to, aby udělala podobný krok. Koneckonců, zatím to byla vždycky ona, kdo dostal kopačky od druhých. Filip Maléř o ni ztratil zájem, pokud ho vůbec někdy měl, Denis ji podvedl a opustil. Dalibor ji už teď označuje za dětinskou a umanutou, kdykoli nespokojeně promluví o jeho manželství. Doufejme, že nová sezóna přinese obrat k lepšímu.

Zdroje článku: