Ulice: Sonička zamíchá kartami a nebude to hezké, prozradila představitelka Magdy

Ulice: Sonička zamíchá kartami a nebude to hezké, prozradila představitelka Magdy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pořad Backstage Ulice odhaluje různé zajímavosti ze zákulisí nekonečného seriálu. V jedné z jeho epizod došlo také na rozhovor s Veronikou Čermák Mackovou, v němž mimo jiné naznačila, co čeká její postavu Magdy v budoucnu. Na škole bude vinou Soni asi pěkné dusno.

Do tebe vkládáme naděje, Magdo

Středoškolská profesorka Magda Procházková zavítala do Ulice koncem roku 2019 a dnes patří mezi nejoblíbenější postavy, dokonce se statečně poprala o prvenství v tradiční anketě o největší sympaťačku uplynulé sezóny seriálu.

„Já už s ní žiju šest let, takže ji musím mít ráda. Je to fajn holka,“ říká o ní také její představitelka Veronika Čermák Macková v pořadu Backstage Ulice. „Něco by se jí dalo vytknout, třeba ty tahanice s Prokopem, to už na mě bylo moc dlouhé.“

Prvenství si nakonec vydobyla Veronika Maléřová (Hana Holišová), přesto si Magda na žebříčku popularity vede skvěle a, upřímně řečeno, je jednou z mála nynějších diváckých nadějí na zlepšení celkové situace v Ulici. Ta je od startu dvacáté sezóny pod palbou obrovské kritiky kvůli nudným nebo příliš negativním zápletkám.

Na gymnáziu asi vypukne peklo

Nespokojení diváci si berou na mušku kdeco, od neuvěřitelné naivity Ivy Klímové (Hana Baroňová) přes návrat Terezy (Patricie Pagáčová) a Báry (Tereza Brodská), který se pro mnohé ukázal být obrovským zklamáním, až po kdovíproč nepříjemného Luboše Marečka (Rostislav Novák), nevděčnou Vendulu (Anežka Rusevová) a nekončící intriky zákeřné Soni Čechové (Lucie Vondráčková). Právě s poslední jmenovanou si Magda v nové sezóně ještě pořádně užije

„Bude tam čoromoro, protože Sonička si, už od začátku podle mě, brousí zoubky na ředitelský post,“ slibuje Veronika Čermák Macková. „Takže tam zamíchá kartami a nebude to hezké. Soňa je ostrá, to je nebezpečné.“ V boji proti ní by se podle herečky dalo zvítězit tak, že by se konečně propálily všechny zlé skutky, které dosud provedla.

Tomu by ostatně fandila i sama Lucie Vondráčková, která v rozhovoru prohlásila, že na každou svini se má vařit voda a Soňa by se v ní rozhodně měla uvařit, jinak by svět přestal dávat smysl.

Když už nic, alespoň nová láska

Každý divák, jenž doufal, že by se situace na škole mohla uklidnit a v životech našich oblíbených pedagogů by mohl nastat prudký obrat k lepšímu, má tedy smůlu. Pozitivních zápletek a veselých momentů se zřejmě nedočkáme ani tady, alespoň ne ve větší míře.

Budiž nám útěchou, že Magdě vstoupí do života nový muž a potenciální velká láska. Pravda, není vlastně úplně nový, v minulosti se s ním několikrát viděla, ale diváci ještě neměli možnost ho zahlédnout. Jedná se o kamioňáka Petra Dvořáka, otce dvojčat Marka a Matěje, v podání sympatického Jana Dolanského, což mnozí oceňují.

„A co bude s Prokopem? Vondráčkovou má jen do pelechu, aby si užil, stejně si pořád myslí na Magdu, ale dobře mu tak. Má, co chtěl.“

Dolanského mám ráda, určitě by jim to slušelo. Konečně by Magda ukázala, že má na víc než na Prokopa.

„Jeho syn ji miluje a teď ještě táta, bude to zajímavé.“

Zdroje článku: