Svatba, stěhování na statek nebo naopak rozchod: Tohle Blance a Evženovi předpovídají diváci Ulice

Svatba, stěhování na statek nebo naopak rozchod: Tohle Blance a Evženovi předpovídají diváci Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evžen a Blanka by se měli konečně vzít a užívat si společně zrekonstruovaný statek. To by si alespoň podle většiny diváků zasloužili. Někteří se ale obávají, že jejich oblíbený pár ve dvacáté sezóně projde spíš několika rozchody a usmiřováním, jak bývá zvykem.

Se zajímavými novinkami se v Ulici roztrhl pytel

Fanoušci Ulice si čekání na nové epizody zkracují nejrůznějšími spekulacemi a debatami nad zatím prozrazenými novinkami. Mnozí s nadšením vítají návraty starých a kdysi velmi oblíbených postav, jako jsou členové rodiny Jordánových.

Po čtrnácti letech se v Ulici opět ukáže Bára Krausová ztělesněná Terezou Brodskou a společně s ní se vrátí také Tereza (Patricie Pagáčová), Tomáš (Petr Vacek) a David Kučera (Matouš Ruml). Nouzi nebudeme mít ani o zajímavé nováčky.

Do rozjetého vlaku v jubilejní dvacáté sezóně naskočí Ivana Andrlová, pro kterou je takové natáčení radost, i když není zrovna jednoduché. Jak podotkla v rozhovoru, dlouho vlastně nic nenatáčela (naposled mimo jiné Jednu rodinu) a v podobných seriálech na její vkus všechno trochu moc odsýpá. Zvyknout si na takovou rychlost a množství textu jistě nebude snadné, ale sympatická herečka se s tím nepochybně vyrovná.

Svatba, miminko nebo snad i odchod ze seriálu

Divoké a kreativní jsou rovněž divácké teorie, co se osudů našich současných hrdinů týče. Všichni např. s napětím vyčkávají a odhadují, jak asi Luděk (Vasil Fridrich) zareaguje, až odhalí Vandino (Kristýna Hrušínská) tajemství a zjistí, že nadále sází a je závislá na hazardu. Jak to vlastně bude s Vandiným plánovaným těhotenstvím?

A co Blanka (Linda Rybová)? Jak si povede v nové práci na stomatologické komoře, kde jí má údajně ztrpčovat život nová postava Vlasty Hanuškové? Bude mít bývalá paní Voláková, nyní Vránová, klid alespoň v osobním životě? Nepotká její vztah s Evženem (Martin Finger) nějaká pohroma? Když nepočítáme hádky kvůli nemocné Haně (Adéla Gondíková), která už ze seriálu zmizela, a kvůli skupině anonymních alkoholiků, můžeme prohlásit, že mezi nimi panoval až příliš dlouho podezřelý klid.

Rozhodnou se je scenáristé v budoucnu podrobit nové zkoušce nebo snad dokonce rozeštvat? Diváci by jim přáli štěstí a spíše nějaké příjemné starosti, koneckonců se jedná o jeden z oblíbenějších párů v seriálu. Proč by si ostatně nemohli pořídit miminko také Blanka s Evženem? Zase tak staří přece ještě nejsou…

„Svatba a víc záběrů na chalupu Evžena a Blanky a na ovečky,“ požaduje jedna z divaček. „Mohl by se vrátit i synáček se sestřičkou od zubařky Blanky.“

Utrpí Blančin vztah s Evženem kvůli práci pro Luďka?
Utrpí Blančin vztah s Evženem kvůli práci pro Luďka? | Zdroj: TV Nova

Předpokládám, že bude nějaký problém kvůli Ludímu, ale doufám, že to Evžen s Blankou ustojí, mám je v oblibě.

„Plánují děťátko, Evžena juniora nebo Blaničku.“

„Někde jsem četla, že Evžen bude končit.“

Snad u nich půjde vše dobře, hodí se k sobě, mám je ráda.

Na další osudy Evžena, Blanky a ostatních hrdinů Ulice se můžete těšit už ve druhé polovině srpna.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři