Do Ulice míří nová postava. Ta vleze fakt všude, brblají mnozí diváci

Do Ulice míří nová postava. Ta vleze fakt všude, brblají mnozí diváci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není to nic nového, že seriál Ulice dává příležitost vychutnat si chvilku v záři reflektorů těm, kteří ani neumějí hrát. Youtuberům, influencerům, modelkám a jiným „známým“ osobnostem. Jejich řady teď rozšíří kuchařka Chili a spousta diváků už nespokojeně prská.

Další nová postava, která zřejmě moc nenadchne

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice si pro diváky připravila řadu překvapení, ale ne všechna se setkala s radostnými reakcemi. Např. se vrátila rodina Jordánových, konkrétně Bára s dcerou Terezou, Tomáš a také David Kučera. Jenomže místo návratu plného legrace jsme se dočkali další várky dramat, problémů a kňourání. Bára diváky irituje nejen tím, že skuhrá kvůli nenáviděnému šéfovi, ale také stylem oblékání a nepostradatelnými šály kolem krku.

Další novinku představuje prostředí Komory zubních lékařů a s tím spojený příchod několika postav. Zejména od Saši Rašilova a Ivany Andrlové jsme si hodně slibovali, bohužel ani oni zatím nedokázali naplnit velká očekávání, snad proto, že Rašilov se jako viceprezident Igor Šplíchal ještě nestihl pořádně projevit a Andrlová zase hraje nepříliš sympatickou tajemnici Hanuškovou, která se na každého dívá skrz prsty a s kolegyní Strouhovou všechny pomlouvá. O napínavou dějovou linku se na komoře stará alespoň gamblerka Vanda, která zpronevěřuje peníze kvůli obřím dluhům z hazardu.

Nováčkem je rovněž herec Jan Dolanský, jenž coby Petr Dvořák zahoří láskou k Magdě a pustí se do křížku s novou ředitelkou školy, Soňou Čechovou. Fakt, že právě zákeřná intrikánka vyhrála výběrové řízení na ředitelku, nepomáhá k větší oblibě seriálu. Naopak teď mnozí diváci vyhrožují, že se přestanou dívat. A dalším důvodem k tomu by pro ně mohla být nejžhavější novinka: příchod kuchařky a influencerky Chili Ta Thuy.

„Zase jedna, která neví, kde se zviditelnit“

Influenceři, youtubeři, modelky a jiní slavní neherci ovládají Ulici už nějakou dobu, k velké nespokojenosti mnohých jejích fanoušků. Proč bychom ostatně měli oceňovat většinou cca pětivteřinový výstup nezkušené osoby, kterou z obrazovek kolikrát ani neznáme, jak se snaží užít si moment slávy, aniž by uměla hrát?

Jestli se ale Chili zdrží déle, to je otázka. Zatím můžeme jen hádat, které z postav zasáhne do života. Čekala ji prý schůzka v bistru U Babičky, a tak by mohla mít co do činění s Nyklovými, Ájou a Máriem, případně Jirkou Hložánkem a Martinou. Prostředí, kde se vaří, je jí ostatně blízké. V kulinářské show MasterChef Česko se dostala do finále, v současnosti natáčí vlastní foodblog a vtipná videa na sociální sítě. Uvidíme ji i v nové řadě StarDance. Před kamerou není nováčkem, ale tohle bude její první čistě herecká zkušenost. Dokonce i ti, kteří ji neznají, si určitě všimli, že střídá jeden televizní pořad za druhým. Však to také otráveně komentují.

To snad ne, opravdu už chybí jen v Malých láskách.

„Já se na Chili moc těším, dělá super videa na Instagramu, je talentovaná, vtipná. Určitě bude šikovná. Uvidíme, co bude mít za roli.“

To snad ne. Ta se natlačí fakt všude. Prostě je mi krajně nepříjemná.

Zdroje článku: