Ulice: Oblékat se neumí a měla by změnit účes, přesto platí za jednu z nejoblíbenějších postav

Ulice: Oblékat se neumí a měla by změnit účes, přesto platí za jednu z nejoblíbenějších postav
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jako herečka je krásná a právem sbírá komplimenty, coby Karla Marečková v Ulici ale dostává od diváků naloženo kvůli zplihlým a příliš dlouhým vlasům nebo kvůli vytahaným mikinám, volným košilím, neforemným sakům a podobně. V jejím případě zkrátka kostymérky šláply nejednou vedle.

Markétu Stehlíkovou přirovnávají k princezně Kate

Karla Marečková patří v Ulici k těm oblíbenějším postavám, ačkoli by její popularitě mezi diváky jistě prospělo, kdyby jí kostymérky dopřály hezčí oblečení. Právě to se totiž stává častým terčem kritiky, podobně jako Karlin současný účes. Když nedávno prodělala komplikované a velmi bolestivé zranění ramene a podstoupila operaci, po níž přišla dlouhá rehabilitace, někteří měli pro její neupravený vzhled pochopení.

Karla se divákům líbí spíše s kratšími vlasy.
Karla se divákům líbí spíše s kratšími vlasy. | Zdroj: TV Nova

Je koneckonců věrohodné, když člověk s omezenou pohyblivostí a množstvím starostí příliš nedbá o zevnějšek. Na druhou stranu Karle se vším pomáhala tchyně Věra (Milena Steinmasslová), dokonce natolik snaživě, že kvůli tomu měla sama drobné zdravotní problémy.

Krátké vlasy jí slušely víc. Ještě nějaké normální oblečení a je to kočka každým coulem. To, co na ni navlékají, no hrůza. V tom bych nešla vynést ani odpadky.

„Přesně tak, to oblečení, co jí dávají, je pro její postavu nelichotivé. Změna ošacení by jí prospěla.“

Diváci ostře kritizují zejména skutečnost, že Karla, Gábina (Aneta Krejčíková) a další atraktivní herečky z Ulice z nějakého nejasného důvodu skrývají půvaby za neforemným a příliš volným oblečením. Mnoho komplimentů Karlina představitelka Markéta Stehlíková nesklidila ani tenkrát, když se rozhodla nafotit žhavé a poněkud nekonvenční snímky. Na zcela běžné fotografii, která si žádné umělecké ambice neklade, přitom působí velmi sympaticky. Není tedy divu, že má i spoustu věrných fanoušků a obdivovatelů.

Hodně se podobá princezně Kate, krásná žena.

„Je to hezká herečka.“

„Nestárne.“

Nevěra jí málem zničila manželství, ale s Márou to ustáli

Bývaly přitom i doby, a není to tak dávno, co si mnozí přáli, aby Karla Marečková z Ulice zmizela. Leckoho si totiž znepřátelila, když dlouhodobě podváděla manžela Kryštofa (Kryštof Rímský) s podivínským scenáristou Jakubem Štěpánkem (Jan Mansfeld). Karla se v seriálu objevila poprvé v roce 2017 a právě setkání s Márou, jenž se tenkrát zrovna rozcházel s Monikou Farskou (Anna Fixová), pro ni bylo osudové.

Jejich manželství přitom prošlo celou řadou náročných zkoušek, než málem skončilo rozvodem. Dlouhodobé problémy s otěhotněním, adopce sirotka Vojty (Felix Šrámek), Kryštofův pád do lží, nekalých kšeftů a dluhů, to všechno je výrazně poznamenalo. Nakonec si ale uvědomili, že jejich láska k sobě navzájem a celé rodině je dost silná, aby překonala každou nesnáz. Uvidíme, co jim scenáristé přichystají v jubilejní dvacáté sezóně, jejíž první epizody odstartují ve druhé polovině srpna.

Zdroje článku: