Ulice: Žofce a Michalovi by přišel vhod vlastní byt. Vždyť se k sobě ani nehodí, namítají diváci

Ulice: Žofce a Michalovi by přišel vhod vlastní byt. Vždyť se k sobě ani nehodí, namítají diváci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Při rozhovoru s Petrem Havránkem se herečka Kateřina Ujfaluši žertem zmínila, že by se Žofce a Michalovi pro jejich zamilované schůzky hodil vlastní byt. Řada diváků si ale vůbec nemyslí, že dávat dohromady právě tyhle dva bylo šťastné rozhodnutí.

Byteček pro milostné hrátky by Žofka uvítala

Michal a Žofka prožívají první lásku se vším všudy a jeden druhého se nedokážou nabažit, jak uznává i herečka Kateřina Ujfaluši v pořadu Backstage Ulice, kde s ní dělal rozhovor influencer a moderátor Petr Havránek alias Pítr.

V dané dějové lince jsou to tedy pořád dokola samé líbačky, přespávačky na tajňačku a podobně. Až to skoro vypadá, že Michal (Karel Klement) nemyslí na nic jiného. Ostatně dává Žofce často přednost i před kamarády a hraním na počítači, které pro něj ještě donedávna bylo hlavním smyslem života. Šimonovi (Jakub Krause) tak nezbývá než si vystačit se Soniným synem Erikem (Adam Seidl), což je ale tak trochu nenapravitelný průšvihář.

Mladí milenci Žofka a Michal zatím využívají každou volnou chvilku k romantickým schůzkám a dovádění. V bytě Klímových jim k tomu okolnosti vždycky nepřejí, a tak už by se hodilo, aby si Žofka třeba pořídila vlastní bydlení. Právě to Kateřina Ujfaluši v podstatě vzkáže tvůrcům ve zmíněném rozhovoru. Není však na něco takového přece jen ještě mladá? Co si vlastně diváci myslí o jejím vztahu s mladším Michalem?

„V Praze? Z čeho by ten byt asi tak platila?“

Špatný výběr, nehodí se k sobě, ona vyspělá holka, on klučina.

„Vůbec k sobě nepasují. On je dítě, jako byl Franta. Taky se na to nedalo koukat, když se k ní nakláněl a chtěl ji políbit. K Žofce by šel ten barman z Coolny.“

Tak proč ne, časem si ho může pořídit, odstěhovat se tam a Michala si může klidně zvát i tam, na tom nevidím nic špatného. Navíc, její máti je zabouchnutá do nového milence, tak by asi pro ni bylo lepší, kdyby s ním měla osobní soukromí… Michalovi se Žofkou stále fandím, no a co, že je Žofka starší? Někteří chlapi to tak mají celý život, že jsou na starší baby.

Je dobře, že Ulice poukázala na téma sebepoškozování

Diváci, kteří Ulici sledují pravidelně, si jistě vybaví Žofčino nelehké období, kdy se potýkala s psychickými problémy a sebepoškozováním. Jak na tuto zkušenost herečka vzpomíná?

Líbilo se mi, že Ulice dokázala otevřít takové hodně křehké téma a že na to nějakým způsobem poukázali.

Pro Ulici je už dlouhá léta typické, že se snaží přinášet kontroverzní a důležité společenské problémy, nad nimiž by se neměly zavírat oči. Část fanoušků to oceňuje, část kritizuje a volá po veselejších, pohodovějších zápletkách, jelikož závislostí, nemocí a jiných starostí si v běžném životě užíváme víc než dost. Alespoň u seriálu by si měl člověk odpočinout.

„Dávají tomu dost na frak,“ píše divačka. „A ta, co hraje tu Žofku, tak na ní je přímo vidět, jak je jí nepříjemné, že ji ten Michal věčně osahává.“

„Žofka a Michal jsou hrozný pár, nesnáším je oba,“ uvádí další.

Dvojice ale samozřejmě působí na každého jinak a má mezi diváky i spoustu příznivců.

Zdroje článku: