Bára se do Ulice vrací smutná a zklamaná životem. Zkrachovalo jí i druhé manželství

Bára se do Ulice vrací smutná a zklamaná životem. Zkrachovalo jí i druhé manželství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nových epizodách dvacáté sezóny Ulice zastihneme Báru Krausovou v nelehké životní situaci, kdy se jí prakticky všechno hroutí. Ani ve druhém manželství nenašla štěstí, navíc trpí v práci, kde jí šlapou na paty mladí kolegové. Snad jí návrat ke kořenům přinese obrat k lepšímu.

Bára je nešťastná v práci, prozradila Tereza Brodská

Když Ulice v roce 2005 začínala, osudy všech postav se rozehrávaly kolem hlavní rodiny Jordánových, která vždy patřila mezi nejoblíbenější. Když se jednotliví členové rozutekli po světě, fanoušky to zamrzelo. O to víc v diskuzích na sociálních sítích zaznívala slova nadšení a radosti poté, co tvůrci prozradili, že se ve dvacáté sezóně vracejí téměř všichni Jordánovi.

Už v závěru 19. sezóny jsme měli příležitost užít si chvilku ve společnosti Terezy Kučerové (Patricie Pagáčová), jež dorazila na svatbu kamarádky Gábiny (Aneta Krejčíková). Rozhodla se však zdržet déle a my už víme, co ji k tomu vedlo – nostalgie a potřeba být zase nablízku mámě Báře (Tereza Brodská) i Gábině.

Mnozí z nás zřejmě doufali, že návrat Jordánových bude předzvěstí lepších časů pro Ulici, která byla v poslední době hodně negativní. Diváky trápí, že se v ní neřeší prakticky nic jiného než závislosti, nemoci, nevěry a intriky. Bára, její bývalý manžel Tomáš (Petr Vacek) a Tereza s Davidem (Matouš Ruml) měli vnést do nových epizod něco pozitivního a veselého, ale jak se zdá, bude to naopak.

Tereza prožívá těžké období a do Prahy uprchla před krizí v manželství. Podezřívá Davida z nevěry. Herečka Tereza Brodská v rozhovoru prozradila, že dlouhodobý vztah zkrachoval také v případě Báry, která se v Ulici objeví po čtrnácti letech.

Bára se vrací taková zarmoucená. Myslím, že je hodně smutná a že si klade za vinu, že jí nevyšlo ani druhé manželství. Taky je nešťastná v práci, kterou dělá. Mladí kolegové jí tam šlapou na paty i přesto, že pracuje nonstop 24/7. Na takový tlak už ale nemá věk. Zkrátka to již není žádná sranda, a tak Bára začíná rekapitulovat, což občas není příjemné.

Herečka se naproti tomu do práce těší

Tereza Brodská nepočítala s tím, že by se někdy do nekonečného seriálu vrátila, ale nabídka přišla v době, kdy se ocitla na rozcestí a zvažovala, co podnikne dál. Proč tedy nepřijmout účinkování v něčem, co jí do života vnáší disciplínu, řád i radost? Nový příběh Báry ji zaujal hned v několika ohledech.

Že i ve svém věku, po pětapadesátce, hledá a přemýšlí, co dál, jak naložit se svým životem. Že si uvědomuje, že život ani v tomto jejím věku zdaleka nekončí, že pro někoho možná teprve začíná… A to je, myslím, zajímavé téma.

V ateliérech je skoro denně, ale baví ji to a po dlouhé době se zase těší do práce. Srovnávat pocity z vykročení do dvacáté sezóny s těmi, které měla při natáčení prvních záběrů v roce 2005, je pro ni samozřejmě zvláštní.

Tenkrát jsme vůbec netušili, do čeho jdeme. Je obdivuhodné, co se Michalu Reitlerovi, Petru Erbenovi a celému týmu Dušana Kleina podařilo. Nepředpokládala jsem, že Ulice tak dlouho pojede a že bude mít stále tak obrovskou diváckou sledovanost. Je to skvělé a jsem moc ráda, že můžu být její součástí.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • presskit Nova