Neustálé fňukání divákům Ulice hrůzu nahání: Po Ivušce skuhrá už i Bára s Terezou

Neustálé fňukání divákům Ulice hrůzu nahání: Po Ivušce skuhrá už i Bára s Terezou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To bylo radosti, když tvůrci Ulice oznámili, že se po letech vrátí členové jedné z nejoblíbenějších rodin… Bára a Tereza se ale v nejnovějších epizodách zatím moc dobře nepředvedly. Jedna irituje diváky svou šálou a kňouráním, druhá zase stížnostmi na manželství a osamělost, takže taky kňouráním.

Přejmenujte seriál na Rozvody

Návrat Báry (Tereza Brodská) a Terezy (Patricie Pagáčová) by byl jistě větším důvodem k radosti, kdyby s sebou holky Jordánovy přinesly nějaké veselé a pozitivní zápletky. O zábavu je totiž ve dvacáté sezóně Ulice zatím velká nouze, dokonce tak velká, že diváky aktuálně nejvíce baví ztřeštěná a nepoučitelná gamblerka Vanda (Kristýna Hrušínská), která se kvůli závislosti na hazardu dostává do čím dál většího průšvihu.

Bohužel, máma s dcerou momentálně neprožívají radostné období, právě naopak. Vnášejí tak do seriálu další negativní děj a setkávají se s drsnou kritikou. Bára je čerstvě rozvedená s druhým manželem, Ondřejem Krausem (Jiří Dvořák), což je samo o sobě důvodem k diváckým stížnostem. Ano, scenáristé zase zničili jeden harmonický vztah. Ulice by se měla přejmenovat na „Rozvody“, i taková slova zaznívají v komentářích na sociálních sítích.

Pryč s tou příšernou šálou ze Zoo

Jako by to nestačilo, Bára řeší postupující věk a fakt, že musí trčet v náročné a vyčerpávající práci, kde jí mladí kolegové šlapou na paty. Nic jiného v životě nemá než nepříjemné zakázky a ještě nepříjemnější klienty. V jejím domě se navíc roztahuje Ondřejova současná milenka. Dosti smutný návrat do Ulice po čtrnácti letech, pravda?

Nehledě na to, že Bára nosí denně prakticky stejné oblečení s šálem kolem krku, který je divákům trnem v oku od doby, kdy herečka nosívala takový outfit v seriálu Zoo.

Nestačí fňukna Klímová, teď bude fňukat Bára se šálou a Tereza.

„Taky nevím, proč jí dávají tu příšernou šálu.“

Ona už má oblečení stejné od ZOO a myslím si, že do konce dvacáté série si ho nepřevleče! Ať žijí pytle a kilometrové šály.

„Jo, bylo tam málo ufňukaných žen, tak vrátíme tu nejufňukanější. Mě spíš zajímá, proč zase oblékáte tu Karlu tak děsně. Je léto, venku 40 °C a ona je doma v džínách velikosti XXXL, triku a dlouhé džínové košili…“

Móda v Ulici se setkává s přísnou kritikou diváků poměrně často, zvláště v případě Karly (Markéta Stehlíková) nebo Gábiny (Aneta Krejčíková). Zdá se, že Bára jim v tomhle směru může směle konkurovat.

Ulice – deprese do každé rodiny

Ani Tereza nemá o mnoho více příznivců vzhledem k tomu, čím kvůli scenáristům prochází. V nejnovějších epizodách si kamarádům Magdě (Veronika Čermák Macková) a Otíkovi (Filip Rajmont) stěžuje na pocit osamělosti, kterým v Linci trpí, protože tam postrádá přátele a workoholik David (Matouš Ruml) na ni nemá čas.

„David je zahleděný jen do své práce a zapomněl na to, že má ženu. Tereza je nešťastná.“

Nejhorší je, že tyto ‚realistické‘ seriály, jak musí mít při té své nekonečnosti co hrát, navozují v některých dojem, že patlání se v pocitech, jejich rozebírání a ventilování je normální. Prostě nemá co dělat. Kdyby měla nějakou práci, tak by tohle nerozebírala.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři