Ulice: Vandě přezdívají Vadná a podle Kristýny Hrušínské plným právem. Brzy na ni vše praskne

Ulice: Vandě přezdívají Vadná a podle Kristýny Hrušínské plným právem. Brzy na ni vše praskne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda vráží do hraní další peníze v přesvědčení, že jich zpátky vyhraje víc a zázračně vyřeší všechny své problémy. Lži už ale začínají praskat ve švech a zakrátko se vše provalí. Je to neštěstí, myslí si herečka. „Vadná“ Vanda by se měla jít konečně léčit.

Nejnapínavější linka – určitě Vanda

Zdá se, že Kristýna Hrušínská jde poslední dobou z jednoho rozhovoru do druhého, alespoň co se role v Ulici týče. Tam totiž ztvárňuje nepoučitelnou gamblerku Vandu, jejíž dějová linka je v současnosti zřejmě tím nejnapínavějším, co v jubilejní dvacáté sezóně seriálu můžeme sledovat. Mnozí diváci se už náramně těší, až její velké tajemství zahrnující závislost na hazardu, obrovské dluhy a nekonečné lži praskne nejen před kolegy z Komory zubních lékařů a ustaranou rodinou, ale hlavně před manželem Luďkem Volákem (Vasil Fridrich).

Ten už Vandě jednu novou šanci dal poté, co ho zklamala gamblerstvím, zradou a tím, že ho dlouhodobě tahala za nos. Vanda se musela opravdu hodně snažit a ponižovat, aby si jeho důvěru zase získala. O to je smutnější a podivnější, že se rozhodla opět riskovat šťastné manželství a znovu se uvrhla do potíží kolem hraní v kasinu a online sázení. Udivilo to ostatně i samotnou herečku, kterou ale zároveň potěšila změna tématu po dlouhém období, kdy Vandin vztah s Luďkem zahrnoval jen radostné okamžiky plné cukrování a samé „Ludí“ či „Vanďousku“.

Kristýna Hrušínská předvádí skvělou show

Kristýna Hrušínská nedávno o Vandě promluvila v pořadu TALK!, nyní se svěřila s podrobnostmi moderátoru a hereckému kolegovi Petru Havránkovi v pořadu Backstage Ulice, kde naznačila, že na zoufalou Vandu brzy všechno praskne a že by se měla jít léčit.

Co jsem si teď všimla komentářů na instagramových stránkách Ulice, tak tam místo jména Vanda píšou Vadná. Mě to v podstatě těší, že si povšimli, že je vadná, protože ona opravdu je. Tím pádem to znamená, že já jakožto Kristýna nejsem zas tak marná.

Na tom, že herečka zvládá roli opravdu bravurně, se mnozí diváci shodují. Vyčítají sice scenáristům, že vůbec tuhle dramatickou zápletku rozjeli a že Vandě neumožnili raději hezčí budoucnost s miminkem na cestě, ale uznávají, že Kristýna Hrušínská odvádí skvělou práci.

Tahle dějová linka je teď nejzajímavější, ta představitelka Vanďouska to hraje na výbornou!

Ta holka by se měla jít léčit

Vanda teď řeší situaci, kdy na ni její lži a krádeže už pomalu praskají. Je to neštěstí, říká herečka, podle níž si vůbec nepřipouštěla, že by se mohla dostat do takových problémů. Pořád do sázení dává víc a víc peněz v naivní naději, že je vyhraje zpátky. Nicméně i na barmanovi Honzovi, jehož hraje právě Petr Havránek, jsme se znovu přesvědčili, že Vanda dokáže lidi k ledasčemu přemluvit, což jí přináší alespoň nějaký zisk. Jemu např. úspěšně prodala kabelku pro přítelkyni.

„Jede v tom fakt dlouhodobě a myslím si, že by se holka měla jít léčit,“ dodala Kristýna Hrušínská. Vanda ale bude ještě tropit neplechu a bude to velmi napínavé. Nechte se překvapit.

Zdroje článku: