Ulice: Schyluje se k dalšímu rozchodu. Naštvaná Ája chce Máriovi vyškrábat oči

Ulice: Schyluje se k dalšímu rozchodu. Naštvaná Ája chce Máriovi vyškrábat oči
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Další nové záběry z chystaných epizod dvacáté sezóny Ulice naznačují, že mezi Máriem a Ájou se odehrálo něco hodně ošklivého. Áju v nich zastihneme neupravenou, vyčerpanou a očividně v mizerné náladě. Když se pak před ní objeví Mário, ona div nevyskočí z kůže.

Novinek z dvacáté sezóny Ulice postupně přibývá

S nimi se nám dostává také mnoha odtajněných záběrů. U Klímových se např. vrátí na scénu Viktor, který bude hrubě obviňovat Ivu, že mu zničila život. Kdyby se do toho nevložila Jitka, kdo ví, jak daleko by mladík zašel a kolik by si toho k zaražené paní Klímové dovolil.

U Blanky se zase chystá nástup na novou pracovní pozici na stomatologické komoře. Konečně začne pracovat jako vedoucí vzdělávacích programů, ale ne všichni kolegové z ní budou nadšení. Do křížku se má dostat s jistou paní Hanuškovou, která je na komoře známou firmou. V jakém smyslu? Nechte se překvapit.

Nové příběhy čekají také navrátilce z rodiny Jordánových. V Ulici se objeví nejen Tereza (Patricie Pagáčová), ale i její maminka Bára (Tereza Brodská), táta Tomáš (Petr Vacek) a manžel David Kučera (Matouš Ruml). Vedle starých postav nás svojí přítomností obšťastní i úplně nové. Posilou Ulice se stane herečka Ivana Andrlová.

Tenhle pár je fakt těžký omyl

Co dalšího vás v podzimních dílech nekonečného seriálu čeká? Pochopitelně i nějaké ty maléry rodiny Nyklových, respektive jejich nejbližších přátel. Jedna z nových ukázek odhalila, že Mário se dostal do finanční tísně. Zda se zklamal v nadějích, které vkládal do kapely Komando Sokol, zatím není známo. Víme jen tolik, že si ve chvíli nejvyšší nouze bude chtít půjčit peníze od Lumíra, který mu však připomene, že už ho nedávno jednou založil. Podaří se Máriovi zaplatit pohádkovou svatbu, kterou plánuje pro svou snoubenku Áju? Z další čerstvé ukázky vyplývá, že asi ne…

Na TV Nova si teď můžete pustit krátký záběr z chystané epizody, kde Martina pozve Áju do bistra. Společně s Vendulou nervózně očekává její příchod. Co se stalo, že Ája vchází do dveří jen velmi neochotně a očividně ustaraná, zanedbaná a s hlubokými kruhy pod očima? Navíc se Martiny zeptá, co je tak důležitého, že to musejí řešit zrovna tady.

Áje se teď nechce chodit po městě. Kvůli čemu? To divákům zůstává utajeno. Možná se dozvěděla o Máriových dluzích, možná se stalo něco ještě horšího, ale na další podrobnosti si budeme muset počkat.

Jisté je jen to, že když se vzápětí ukáže v bistru samotný Mário, Ája tím bude kdovíproč překvapená. Je snad něco divného na tom, že se zaměstnanec bistra objevuje na svém pracovišti? Tak nebo tak to pro Áju nebude příjemná chvíle.

Jako smyslů zbavená se na něj zničehonic vrhne v touze mu ublížit.

On se marně hájí tím, že jí všechno vysvětlí. Jak moc se situace vyhrotí? Bude to znamenat konec jejich velké lásky a rozvrat dalšího uličního vztahu? Mnohé diváky by to zřejmě nepřekvapilo, udržet v Ulici stabilní vztah bez nevěr, lží a jiných hrozeb se zatím podařilo snad jen Gábině a Jirkovi, pročež platí za nejoblíbenější pár. Podle některých se k sobě Ája a Mário stejně ani nehodí.

Doufám, že rozchod, protože tenhle pár je fakt těžký omyl,

píše divačka.

Zdroje článku: