Student ze seriálu Pan profesor bude v Ulici tahat peníze z ovlivnitelné Ivy Klímové

Student ze seriálu Pan profesor bude v Ulici tahat peníze z ovlivnitelné Ivy Klímové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Místo aby byl potrestán, bude ještě žádat přemrštěné odškodné. Zraněný Viktor předloží Ivě a Vítkovi účty za nadstandardní lékařskou péči v očekávání, že za něj všechno ochotně zaplatí. Výčitky přimějí Ivu k tomu, aby mu nakonec vyšla vstříc.

Klímovým se přezdívá „rodina tragédů“

Jak diváci jistě vědí, děním v rodině Klímových už téměř dva měsíce hýbe nepříjemná kauza kolem Iviny a Bářiny autonehody, při níž srazily opilého mladíka. Jedno z mnoha nepříjemných témat, která dle tvůrců rezonují společností a na něž je třeba poukazovat, ale nikoho příliš nenadchlo a teď už je akorát zdrojem vzrůstající nenávisti vůči Ivě a rodině.

Klímovi, jejich právnička Elen a vůbec celá tato dějová linka jsou terči drsné kritiky. Nelze se tomu divit, když je na oběti pohlíženo jako na zločince, zatímco skuteční zločinci uniknou trestu, dokonce si mohou říct o tučné odškodné. Zraněný Viktor se o berlích dobelhá do Ivina masážního salonu, aby ji ujistil, že z ní nechce ždímat peníze, ale přesto si dovolí požádat o přemrštěnou náhradu, aby prý měl z čeho žít.

Viktor si Ivu vyhledal na vlastní pěst.
Viktor si Ivu vyhledal na vlastní pěst. | Zdroj: TV Nova

Viktor Bidrman byl donedávna nadějným fotbalistou, měl slušnou šanci živit se tímto sportem profesionálně. Zranění kotníku utrpěné při autonehodě znamená pro jeho rozjetou kariéru tvrdou ránu. Aby se mohl vrátit na hřiště co nejdříve, snaží se urychlit rekonvalescenci. Kvalitní zdravotní péče ale něco stojí. Protože zatím ještě není profesionálním hráčem, musí si veškeré zákroky hradit sám.

Doufá, že mu nadstandardní péči zaplatí právě Iva. Jeho právník požaduje půl milionu korun, ona je ochotná zaplatit tři sta tisíc. To však mladíkovi nestačí a úspěšně z manželů Klímových vymámí další částku. Nutno dodat, že se za své chování v garážích omluví Ivě a přes ni i Báře, ale to nemění nic na skutečnosti, že chtěl bezbranné ženy napadnout a pravděpodobně znásilnit. Je rovněž zvláštní, že nikdo nijak nekomentuje přítomnost alkoholu v jeho krvi. Když se Ivě sápal na kapotu, byl úplně opilý.

Navzdory Vítkově snaze chce Iva zaplatit.
Navzdory Vítkově snaze chce Iva zaplatit. | Zdroj: TV Nova

„Nic neplatit! Soud a prokázání vzniklé škody ožralého mladíka. Iva jednala v krajní nouzi. Právnička je k ničemu!“ namítají nespokojení diváci.

„Rozhodně je k nepochopení, proč Klímovi řeší nějaké odškodnění, oni neměli auto pojištěné povinným ručením? To snad kryje několikamilionové škody na zdraví, takže jejich problém odškodnění je ubohý a zcela scestný, pojišťovna to uhradí. Opravdu dělají z Elen takovou krávu, že to ona sama neví, takové základní věci.“

Dcera by měla na policii podat vysvětlení, jak vše probíhalo, a bude to.

Adamu Vohánkovi se v Ulici líbí

Role Viktora se ujal zatím nepříliš známý herec Adam Vohánka. Povědomý bude divákům seriálu Pan profesor, kde ztvárnil studenta Charlieho. Šanci zahrát si v Ulici dostal díky úspěchu na konkurzu a fyzické zdatnosti, která je ostatně pro postavu fotbalisty klíčová. V kondici se herec udržuje nejen bojovým uměním a boxem.

„Je úžasné být součástí toho všeho a pozorovat například, kolik herců se v ateliéru vystřídá za jeden den. A já jsem jen jedním z mnoha, kteří do ateliéru přijdou a mají úplně stejný program. Samotné natáčení mě překvapilo svým tempem,“ popsal, jaký dojem na něj Ulice zatím dělá.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři