2 tváře Saši Rašilova: Nesnesitelný Oldřich z Tanečních a galantní zubař Igor z Ulice

2 tváře Saši Rašilova: Nesnesitelný Oldřich z Tanečních a galantní zubař Igor z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci Saši Rašilova si teď mohou svého oblíbence užívat ve dvou rodinných seriálech TV Nova naráz. Stal se jednou z hvězdných posil pro 20. sezónu Ulice a kromě toho bude nyní tančit a peskovat své žáky i rodinu v komediálních Tanečních.

Saša Rašilov za troubu Oldřicha sklízí různé reakce

Diváci TV Nova za sebou mají premiéru prvního dílu nového rodinného a komediálního seriálu Taneční, kde hlavní role ztvárňují Saša Rašilov a Jitka Ježková. Hrají bývalé úspěšné tanečníky, kteří se před lety zamilovali a účastnili soutěží. Nyní však žijí v ne zcela ideálním manželství, kde tolerantní žena víceméně jen snáší výstřelky arogantního, náročného a věčně nespokojeného manžela.

Toho se hned v první epizodě bude snažit přemluvit, aby vedl lekce tanečních pro mládež místo zraněného instruktora. Oldřich, jak se hrdina jmenuje, nemá nejmenší chuť dělat ze sebe šaška před puberťáky, ale překvapivě obrátí poté, co manželka osloví s prosbou o pomoc svého bývalého partnera Karla (Roman Zach), jenž je zároveň Oldřichovým největším rivalem z mládí. Jak své výkony po odvysílání prvního dílu hodnotí Saša Rašilov a co si myslí o nesnesitelném chování Oldřicha? To prozradil v rozhovoru pro pořad TV Nova.

Jsem vlastně spokojený a až překvapený tím, jak jsem zřejmě v průběhu natáčení podlehl vlastní postavě. Měl jsem ve většině případů pocit, že jestli to Oldřich maličko přehání, tak je to naprosto normální a pochopitelné vzhledem k tomu, že je to přece milující otec, kterému jde především o dobro rodiny.

Takhle z odstupu si říkám, že vidím teda pěkného troubu… Je tady ta jeho sympatická, hodná, milující žena, ta dcera, která tancuje, trénuje a snaží se udělat tatínkovi, co mu na očích vidí… Všimne si toho ten blbec někdy?

Reakce diváků na nový seriál se zatím zdají být vesměs pozitivní. Mnozí oceňují, že je tu konečně zase odlehčená, nekrvavá podívaná s dobrým obsazením a v porovnání se všemi kriminálkami nebo seriály z lékařského prostředí i s relativně novou tematikou. Ovšem ne všichni to vidí stejně a zaznívají také slova kritiky.

První díl a zaujal. Vypadá, že to bude dobrý seriál. Odlehčený s příjemným dějem se špetkou humoru a protkaný krásnými písněmi i od českých interpretů a se skvělým hereckým obsazením.

„Strašné, po půlhodině jsem to vypnul, další hovadina!“

Opravdu povedené a tematicky něco úplně jiného, než jsou všechny seriály. Nejsem chválící typ, ale zatím fajn. Obsazení vynikající, hlavně paní Jitka a pan Saša na jedničku.

Nabručený tanečník i charismatický stomatolog

Sašu Rašilova budeme na obrazovkách TV Nova vídat častěji, od začátku dvacáté sezóny se objevuje také v Ulici, konkrétně v novém prostředí Komory zubních lékařů, kde ztělesňuje šarmantního a poctivého viceprezidenta a stomatologa Igora Šplíchala. Ten si bude až příliš dobře rozumět s novou kolegyní Blankou (Linda Rybová) a stane se trnem v oku Evžena (Martin Finger).

V nedávném rozhovoru právě Saša Rašilov sliboval, že na komoře dojde k velkému třesku, machinacím a vztahovému jiskření, máme se tedy na co těšit, zejména v souvislosti s Vandou (Kristýna Hrušínská), jež se dopustila zpronevěry.

Zdroje článku: