Kde je ten slibovaný humor, ptají se diváci po zhlédnutí úterní epizody Ulice

Kde je ten slibovaný humor, ptají se diváci po zhlédnutí úterní epizody Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice před zahájením dvacáté sezóny nadělala pár slibů, které zatím neplní. Pochopitelně máme za sebou teprve pár nových dílů, a tak je jistě brzy na nějaké závěry. Přesto se diváci ohrazují vůči dalším dramatům, rozvodům a nereálné lince s Ivuškou, jež sponzoruje Viktora.

Snad žádné manželství v Ulici nevydrží

Druhá epizoda dvacáté sezóny, tedy epizoda číslo 4732, se soustředila na události v rodině Marečkových a Klímových a konečně také na dlouho očekávaný návrat Terezy Kučerové (Patricie Pagáčová) a Báry Krausové (Tereza Brodská). Bohužel to nebyl návrat příliš optimistický, ačkoli si děvčata Jordánova vyjela na společnou dovolenou v luxusní wellness chatě v přírodě. Příjezd do cíle probíhal v odlehčené atmosféře a veselé náladě, ale věci se maličko zvrtly, když došlo na rozhovor o vážnějších tématech.

Diváci se tak dozvěděli, že Bára se před létem rozvedla s manželem Ondřejem, který jí zahýbal s mladší a atraktivnější slečnou. Podobně jako dcera Tereza se teď soustředí hlavně na kariéru, v práci však není šťastná. Navíc touží po vnoučeti a její nátlak Terka moc dobře nesnáší. Čas ale ubíhá a biologické hodiny tikají. Aby nakonec nebylo na rodičovství pozdě…

Takhle tedy Ulice rozehrála nové osudy našich oblíbenců. Co na to ale říkají diváci? Těšili se vůbec na úterní epizodu, k níž měli uživatelé Voyo přístup pouhý jeden den před klasickým vysíláním v televizi?

Já ani ne, protože scenáristé ani nenechají Báru žít v hezkém manželství. Pomalu, ale jistě mě přestává bavit se na Ulici koukat. A to koukám od 1. dílu. Teď na Voyu, aspoň je to bez reklam a nezáživné pasáže můžu přetočit.

Přiblblá linka s Ivou, brblají někteří

Nepotěšil ani vývoj v rodině Klímových. V úterní epizodě naivní Iva podlehla zoufalým řečem simulanta Viktora Bidrmana, jenž ji znovu přišel požádat o finanční příspěvek. Ačkoli nejdřív tvrdila, že nemá na rozdávání, a skutečně se snažila odolat, nakonec mu přece jen vrazila do rukou pět tisíc korun, bez nichž se sama těžko obejde. Zřejmě úplně zapomněla, že ona je tady obětí a on opilým násilníkem, který obtěžoval ji i její dceru. Anebo na to zapomněli scenáristé, ne však diváci.

„Klímová je ukňouraná nána. Ať už někam vypadne. Peníze mu tajně dá a on bude chodit pořád!“

Asi bude nejlepší, když si ho nastěhuje domů, aby mu mohla, chudáčkovi, poskytnout 24hodinovou péči, včetně masáží.

„Svatá Ivuška, když je blbá, tak ať platí.“

Vždyť to není vůbec reálné. Jak dlouho se tahle přiblblá linka potáhne?

Na to, jak velké bylo kolem startu jubilejní dvacáté sezóny Ulice haló, se začátek skutečně příliš nepovedl. Důvod je jednoduchý – nikdo netoužil po tom, aby se odstartovalo zrovna příhodami Klímových.

Začít na úvod Ulice rodinou Klímovych byl velký přešlap a o rodině Marečkových bych radši asi ani nemluvila. Udělat z pohodového starého Marečka totální nesnesitelné pako je i na mě dost.

„Na úvod sezóny jste slibovali ‚humor, dramata a…‘ Nějak mi ten humor unikl, třeba zatím. Viktor je vychcánek a Iva slaboduchá. Třeba se to obrátí k lepšímu.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři