Ulice: Ostrý střet Ivy a Vítka – Filip Čapka naznačil, co čeká Klímovy ve 20. sezóně

Ulice: Ostrý střet Ivy a Vítka – Filip Čapka naznačil, co čeká Klímovy ve 20. sezóně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejeden divák jistě doufal, že se situace u Klímových zklidní poté, co zaplatili Viktorovi odškodné a zbavili se ho. Rodina by si teď zasloužila bezstarostné období bez ustavičného skuhrání, jestli si má získat fanoušky. Filip Čapka ale prozradil něco, co svědčí spíš o dalším dramatickém zvratu.

Vyhrocená situace u Vítka a Ivy. Tohle tu ještě nebylo

Filip Čapka vešel ve známost diváků jako představitel Vítka Klímy z nekonečného seriálu Ulice, jeho priority se teď ale otáčejí od herectví směrem k malování, což je jeho veliká vášeň. V pořadu TV Nova se rozpovídal o chystané vernisáži a plánech do budoucna.

Pokud to chceme škatulkovat, cítím se víc jako malíř než jako herec. Co si budeme povídat, já vlastně hraju jenom v Ulici.

Tahle slova vyvolala spekulace, zda se Filip Čapka náhodou nechystá s herectvím úplně seknout a z nekonečného seriálu odejít. Dodává ovšem, že ho to v Ulici baví a že přišla v nejlepším momentě jeho života. Ve dvacáté sezóně, jejíž první epizody se objeví na televizních obrazovkách ve druhé polovině srpna, ale chybět nebude. Co jeho postavu čeká, to nám předem jen těžko prozradí. Naštěstí upustil velmi zajímavý drobeček.

„Já jsem se téhle otázky trochu bál,“ připustil. „Už nějakých čtrnáct dní netočíme, je pauza, takže vůbec nevím, v jaké jsme fázi, a hrozně nerad bych prozradil něco, co by byla škoda, kdybyste se dozvěděli dřív.“

Rodinu Klímových nicméně, respektive Ivu s Vítkem, čeká velký střet. Skoro bych se nebál říct, že takový tam mezi sebou oni dva ještě neměli. Bude to hodně vyhrocené.

Ať klidně skončí celá rodina, přejí si někteří

Hrozí snad u Klímových přímo rozvod? Dojde u nich k nevěře či jiným neshodám? Není divu, že nás napadají takové a podobně dramatické scénáře, protože koneckonců – v Ulici by takové vyústění a konec původně harmonického vztahu nebyly ničím novým. Scenáristé tohoto seriálu prosluli nadáním dělat ze šťastných rodin rozvrácené, na což si mnozí diváci ostatně často stěžují.

Jak by se ale tvářili na to, kdyby Filip Čapka v Ulici opravdu skončil? Klímovi, zejména Iva a Vítek, nepatří mezi právě největší oblíbence, spíše naopak. Ivino věčné kňourání pilo mnohým krev po celou devatenáctou sezónu a z toho, co herec nyní naznačil, se dá poměrně lehce odvodit, že ve dvacáté řadě se to asi nezmění.

Ta rodina by měla v Ulici skončit celá, a ne jenom Filip Čapka.

Kvůli čemu dojde mezi Ivou a Vítkem k ostrému střetu?
Kvůli čemu dojde mezi Ivou a Vítkem k ostrému střetu? | Zdroj: TV Nova

„Ať jde radši malovat, má krásné obrazy.“

„Ten mi tam chybět nebude.“

Nechci, aby skončili, jsou vychovaní, přemýšliví, inteligentní, kluk vtipný, děvčata slušná a milá – nevím, proč část diváků dráždí – tedy tuším proč, ale psát to nechci…

„Přiznávám, že ho nemám ráda, v seriálu je afektovaný. A jak uvádí Polopatě, tak to ani nebudu komentovat.“

„Výborný herec, sympaťák.“

Jak se zdá, reakce jsou jako obvykle různorodé. Doufejme, že ať už Klímovy čeká cokoli, bude to alespoň zajímavé.

Zdroje článku: