Ulice: 1. epizoda nové sezóny diváky nenadchla. Museli se dívat na utrápenou Ivu a nudili se s Marečkovými

Ulice: 1. epizoda nové sezóny diváky nenadchla. Museli se dívat na utrápenou Ivu a nudili se s Marečkovými
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nuda. Jediným slovem diváci trefně popisují nejnovější epizodu Ulice, kterou mnozí viděli s předstihem díky dřívější dostupnosti na Voyo. Zjevně ale nebylo moc o co stát, protože Klímovi jsou pořád stejně otravní a na nešťastnou Ivušku se nedá koukat. Ani rozhádaní Marečkovi to nevylepšili.

Místo něčeho veselého jen katastrofální nuda

Uživatelé Voyo měli možnost v pátek 16. srpna 2024 s předstihem zhlédnout novou epizodu 20. sezóny Ulice. Ostatní diváci ji na televizních obrazovkách uvidí v pondělí 19. srpna. Mnozí z nás se po letní pauze ve vysílání určitě těšili na další dobrodružství oblíbených hrdinů, ale tvůrci bohužel v úplně prvním poprázdninovém díle nabídli příhody rodiny Klímových a Marečkových. Ani v jednom případě nešlo o právě optimistickou podívanou, která by nadějeplné diváky rozveselila, ba právě naopak. U Klímových ale takové zklamání zřejmě už nepřekvapí.

„Včera jsem na Voyo zkoukla nový díl a nuda.“

Oni vědí, že Ulice ztrácí diváky, a proto dají zcela logicky jen jeden díl dopředu. Myšleno ironicky. A na první díl stačí čtyři písmena. NUDA.

Zatímco nervózní Tony se připravoval na dovolenou a jenom nerad předával bar do rukou nezkušeného Honzy, u Věrky a Luboše se rozvinula nesnesitelná vztahová ponorka. Vypadalo to, že na společný rodinný výlet snad ani nepojedou. Luboš se teď s manželkou pořád jenom hádá a vyčítá jí kdeco, aniž by k tomu měl zjevný důvod. Přeskočilo mu snad?

Iva a Vítek Klímovi se pak zabývali otázkou, jak se asi Michal se Žofkou chovali na chatě pana Kaštana. Spali v jedné místnosti? Vyváděli něco nepřístojného? Není to ale jediné téma, které se u nich v daném díle řešilo. Žofka má podezření, že její máma Bohunka začala pít. Vyhazovala totiž překvapivě velké množství lahví od vína, navíc je pořád nervózní a zvláštně nadšená a dceři evidentně lže. Mezitím se Iva schází s Viktorem Bidrmanem, který ji drze požádá o další peníze.

Na rodinu Klímových už není nikdo zvědavý

Diváci si tak mohou být jistí, že se jim dostane dalších utrápených výrazů ufňukané Ivušky a ještě více jejího otravného vzdychání. Také se k tomu hned ostře vyjádřili na sociálních sítích.

U Klímů to bude jen a jen katastrofa a my zas budeme koukat na její utrápené ksichty.

„Na štědrou dávku emocí u Klímových fakt nejsem zvědavá, jsem na tuto rodinu alergická. Na ostatní se těším moc.“

Myslela jsem, že se scenáristé proberou, ale když jsem dneska viděla poprázdninový díl, hrůza. Marečkovi a Klímová, katastrofa jako před prázdninami. Takže už přestávám koukat na tohle zoufalství.

Je zjevné, že první díl jubilejní dvacáté sezóny, která slibuje být hravější, odvážnější a humornější, mnohé diváky zklamal. Těžko říct, proč se tvůrci rozhodli vsadit hned takhle na začátku zrovna na všeobecně nenáviděnou rodinu Klímových, u níž by mnozí ocenili, kdyby ze seriálu zmizela. Nezbývá než doufat, že další epizody nabídnou lepší podívanou. Těšit se můžeme na wellness pobyt v přírodě holek Jordánových nebo na nové intriky Soni Čechové na půdě školy.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři