Trocha romantiky, která zahřeje, až se ohlásí sychravý podzim

Trocha romantiky, která zahřeje, až se ohlásí sychravý podzim
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci, kteří si zrovna moc nepotrpí na kriminální seriály, které ovládají podzim na ČT, nemají zrovna jednoduchou volbu, jaký seriál si vybrat. Pokud hledají romantiku v českých seriálech, naráží na stálé stejné herecké obsazení napříč oběma největšími komerčními televizemi.

Alternativou mohou být romantické seriály ze zahraničí

Sladká pomsta (30 epizod)

V romantickém komediálním seriálu hledá atraktivní, ale nešťastná Pelin odpuštění za hříchy minulosti. Jenže její dávná oběť Sinan se rozhodl vychutnat si dlouho odkládanou pomstu. Bude opravdu sladká? Situace se vyvíjí úplně jinak, než si oba představovali!

Půvabná Pelin nemá štěstí v lásce. A je přesvědčena o tom, že sama ví nejlépe proč! Za všechno může špatná karma, kterou si pokazila, když se během studií na vysoké chovala špatně vůči tehdejšímu spolužákovi. Takže co teď? Zkusit se omluvit?

Jenže zatímco Pelin hledá odpuštění, charismatický Sinan, jemuž její naschvály úplně změnily život, se rozhodne pořádně si vychutnat dlouho odkládanou pomstu. Bude opravdu sladká? Zoufalá Pelin je ochotná udělat všechno, co si na ni Sinan vymyslí. Jenže nakonec musejí oba uznat, že se to vyvíjí úplně jinak, než si představovali.

Pokoj č. 309 (65 epizod)

Fotogalerie

Nečekaná podmínka a možnost získat obrovské bohatství vedou v k překotnému závodu ke svatebnímu oltáři. Bude to nakonec láska? Nebo zvítězí popletené škobrtnutí a zákeřné intriky?

Závod ke svatebnímu oltáři, který provází jedno zakopnutí za druhým, spousta přešlapů a nečekaných omylů, začíná poněkud nečekaně…

Zatímco celá rodina v slzách sleduje posmrtné video s nedávno zesnulým staříkem, všichni tiše a tajně uvažují, kdo získá jeho obrovské jmění. Konečně padnou osudová slova:

Mí drazí vnukové, Erole a Onure, ten z vás, kdo se jako první ožení a bude mít dítě, získá celé mé dědictví.

Okamžitě propuká absolutní šílenství. Zoufalé matky potencionálních dědiců se mohou přetrhnout, aby co nejdříve zařídily synáčkům rande naslepo. A tak se Onur, donucen nesmlouvavou matkou, vzápětí ocitá na místě, kam ho to zpočátku vůbec netáhlo. Potkává Lale, která přišla ze stejného důvodu, jenže shodou náhod za úplně jiným Onurem. Aniž by to tušili, začnou si povídat. A protože to mezi nimi pořádně zajiskří, ale také kvůli tomu, že žárlivý Erol přimíchal do jejich drinků drogy, jsou opilí láskou a rychle ztrácejí zábrany. Zábavná noc končí až v hotelovém pokoji č. 309. Ráno si nic nepamatují a raději se rozloučí. Navždy?

Ale ne, jenom dokud Lale nezjistí, že je těhotná. Když se o všem dozvídá Onurova babička, trvá na tom, že svatba musí být. Otázkou zůstává, co s tím bude chtít udělat závistivý Erol?

Zvrat osudu (17 epizod)

Fotogalerie

Mladá a sympatická Ada vyrůstala mezi ženami skálopevně přesvědčenými o tom, že šťastné budou jen, když se provdají za první velkou lásku. Ale když se na ni její vyvolený vykašle, začíná strastiplná romantická cesta za osudovou láskou.

Když uvěříte tomu, že se k vám štěstí otočilo zády, už není tak jednoduché zbavit se nekonečné a všudypřítomné smůly. Ale mladá a sympatická Ada se nenechá jen tak odradit. Přestože se na ni její vyvolený sprostě vykašlal a zrádně ji opustil, Ada se nevzdává a chystá se roztočit kola osudu opačným směrem. Vždyť dosud věřila, že Rüzgar je nejen její první, ale také pravá životní láska. Jenže když se rozhodne vzít věci do svých rukou a získat ho zpět, narazí při tom na neméně pohledného, charismatického a zajímavého Boru. Najednou se ocitá mezi tím, v co věří, a tím, co se jí snaží naznačit její srdce. A tak začíná strastiplná romantická cesta za osudovou láskou.

Všechny seriály jsou v podzimní nabídce Prima Love.

Zdroje článku:
  • Press kit Prima Love,
  • Autorský text