Tiffani Thiessenová, Valerie se seriálu Beverly Hills 90210, dnes: Stíhá se věnovat kariéře, zálibu našla ve vaření

Tiffani Thiessenová, Valerie se seriálu Beverly Hills 90210, dnes: Stíhá se věnovat kariéře, zálibu našla ve vaření
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tiffani Thiessenová je známá především svou rolí Valerie Malonové. Ta se díky ní stala jednou z ikonických postav seriálu Beverly Hills 90210. Sama herečka ve své kariéře pokračuje a svůj život sdílí se svými fanoušky. Jak se jí daří a jaké jsou její zájmy?

Její dnešní kariéra

Tiffani stále působí v showbyznysu, a to dokonce aktivně. Působí jako moderátorka na MTV, konkrétně ve třetí řadě pořadu Deliciousness, který nám odhaluje její největší zájem. Ovšem o jejích zájmech se dozvíte níže. Mohli jsme ji vidět i na Netflixu, kde si zahrála roli velmi starostlivé matky jedné z hlavních postav, která nemá problém s rozhodováním. Jde o roli postavy Lori, která se objevila ve třech řadách seriálu Alexa and Katie.

Prostřednictvím Instagramu s fanoušky sdílí svůj pracovní i osobní život

Zejména miluje svou rodinu, které si můžeme povšimnout na mnoha jejích fotkách na sociální síti Instagram. Právě na té totiž sdílí svůj život, hlavně nejdůležitější vzpomínky.

Je vdaná, její velkou láskou je herec Brady Smith, společně vychovali dvě děti. Pokud se na její Instagram podíváte, zjistíte, že je velmi sdílná a nevynechá jedinou příležitost sdělit svým fanouškům, jak se jí zrovna daří a co prožívá.

Nedílnou součástí jejího alba fotografií je též vaření, o kterém si povíme v další kapitole. Mimoto je vděčná za své fanoušky, spoustu z nich jich totiž najdeme vyfocených společně s ní na jejím Instagramu. To je sociální síť, kterou používá nejvíce.

Její velký koníček je vaření, zkouší nové recepty

Není žádným tajemstvím, že Tiffani miluje vaření. Často také hledá a zkouší vlastní recepty, které sdílí se svými fanoušky, nebo si vymyslí něco nového a zkouší, zda to bude chutnat dobře. Na svém Instagramu najdete hodně fotek těchto kulinářských pokusů, které se jí povedly nejvíce. A nutno dodat, že její jídla vypadají více než lákavě. Jen málokdo by odolal jejím chutným pokrmům. Avšak posuďte sami.

Tiffaniiny další zájmy

Tiffany má spoustu dalších koníčků a všechny sdílí na svém Instagramu. Zajímá ji životní styl, cestování a móda. Na jejím profilu se to jen hemží fotografiemi z jejích dovolených, ale také dobře vypadajícího oblečení. Je ráda, když její fanoušci mohou vidět, jak se má a co zrovna dělá. Z jejích fotografií vyplývá, že vede velmi spokojený život a dokáže si ho užívat.

Také se zajímá o dekoraci interiérů. Snaží se být velkou inspirací pro ostatní lidi. Mnohdy sdílí fotografie svého domova s novými doplňky, což přispívá k odrazu velmi vyrovnané osoby, která ví, co v životě chce, a nebojí se experimentovat.

Co řekla o své ikonické roli

Její nejznámější role je Valerie Maloneová ze seriálu Beverly Hills 90210, díky níž se proslavila. „Byl to vrchol mé herecké kariéry,“ nechala se mnohokrát slyšet. Díky postavě Valerie si ji zapamatoval celý svět . Za tuto roli je velmi vděčná, další tak velkou šanci na herecký výkon již nedostala. To však neznamená, že ostatní role jí nebyly dost dobré nebo že se v nich nepředvedla. Ba naopak, svůj styl v herectví dokázala ukázat. Netají však, že své charisma a talent nejvíce ukázala právě v seriálu Beverly Hills 90210, kde měla tu největší svobodu v celé své herecké kariéře.