Taneční: Oldřich dostává jednu lekci za druhou, nejde však o tanec

Taneční: Oldřich dostává jednu lekci za druhou, nejde však o tanec
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Monika si po letech užívá období, kdy se věnuje sama sobě, Oldřich zápasí s každou domácí prací a zatím prohrává. Děti mají hlad, v tanečních je zmatek. Vše pozoruje zpovzdáli Oldřichova matka. Ta, na rozdíl od Oldřicha, pochopila, že Monika má pro svou vzpouru důvod. Dojde to i tanečnímu mistrovi?

Monika jen kvete

Monika se rozhodla, že si zatančí i bez Oldřicha. Konečně bude dělat něco, co ji baví. Matěj jí udělal webovky a plakáty a ona bude pořádat taneční kurzy pro ženy. Oldřich nevěřil svým očím, když náhodou na internetu zahlédl její reklamu. A samozřejmě byl hned přesvědčený, že to nezvládne.

Jitka Ježková jako Monika
Jitka Ježková jako Monika | Zdroj: TV Nova

Možná by se měl více soustředit na domácí práce, protože děti už se stravují jinde a Oldřichův pokus o upečení králíka a vaření knedlíků nedopadl dobře. Z knedlíků byla kaše a na „pečínku“ nakonec zůstal sám. Trhal maso od kosti a jen stěží ho dokázal polknout. Dokonce se ani z vody, ve které králík plaval, neudělala omáčka, jak předpokládal. Také zjistil, že děti doma neudělají nic, o co jim neřekne.

Místo toho, aby začal trochu chod domácnosti organizovat, loudil na matce, jestli by mu navařila, ale ta odmítla. Tak šel navštívit Moniku, která do domu dochází kvůli práci. Jenže ani tam se nesetkal s pochopením. Už po pár větách jeho žena pochopila, že mu vůbec nedošlo, proč s ním už není ráda a co je příčinou její nespokojenosti. Návrat ke stolu a do manželského lože se tak odkládá na neurčito.

Taneční

Moc slavně to Oldřichovi nejde ani v tanečních. Olivii si vzal jako taneční partnerku a jejího partnera poslal na parket, aby střídal partnerky a nevznikaly tak trvalé páry. To nepotěšilo Matěje, který si konečně uvědomil, že spíš jen přešlapuje a pokud není v páru s kamarádkou, která ho vede, je to jedna velká katastrofa.

Sestra Hana kuje pikle

Konečně máme jasno, co má Hana v plánu. Monika po těžkých začátcích ve svém bývalém pokoji, kdy si musela znovu zvykat na trochu bezohledné chování sestry, nakonec přece jen našla s Hanou společnou řeč.

Brzy se však zase zklame. Jak vyšlo najevo, Hana sice nechce tentokrát od matky žádné peníze, ale rovnou už má kupce na dům s kavárnou a tanečním sálem. Ani na okamžik nezapochybovala, že by se jí její záměr nevydařil. Máma jí přece „zobe z ruky“. Její podivné chování zaznamenala pouze Eva Kulhánková, které Hana zalhala, že chce získat na opravu domu dotace, proto dům předváděla cizímu muži.

Upřímná chvilka u Kulhánků

To, co Monika Oldřichovi naznačovala, děti řekly nahlas a zcela jasně. Otci vmetly do tváře, že je zahleděný sám do sebe a nezajímá ho nikdo jiný. Jen rozkazuje a vůbec není schopný si vyslechnout názory někoho jiného. Je však otázkou, zda si Oldřich z jejich lekce upřímnosti něco vezme k srdci.

Zdroje článku: