Survivor Česko & Slovensko: Vítěz si to trochu pokazil sebechválou. Ta totiž vždy trošku smrdí

Survivor Česko & Slovensko: Vítěz si to trochu pokazil sebechválou. Ta totiž vždy trošku smrdí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100... si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz Mikýř.

Ano, jak jsme mohli vůbec pochybovat, že by to mohl vyhrát někdo jiný. Nikdo z dalších soutěžících si přece nedokázal vyžehlit ponožky bez toho, aby se z toho radoval. A někteří si je třeba vůbec nežehlí! Budeme přát tomu drobnému chlapci, aby si výhru ve zdraví užil. Možná by mu trocha skromnosti mohla vylepšit mediální obraz.  Ale teď už k celému večeru.

76. den

Oheň dohořívá, kokosy se přestaly třást strachy, že je někdo bude drtit na centimetrové kousky, ryby si dál bez újmy plavou kolem pobřeží, protože je nikdo nelovil. Tento ročník Survivoru je podle moderátora Ondřeje Novotného nejlepší, ale nemusíme s ním souhlasit.

Oheň v hlavní roli

Martin, Mikýř a Nikola před sebou měli souboj, který jednoho z nich poslal do finále. Rozdělával se oheň, běhalo se s hořícími koulemi a bylo nutné se trefit koulemi do sklenic. Mikýř, který měl při přijímacích zkouškách na VŠ tolik bodů, vše s přehledem zvládl.

Mikýř dostal šanci si vybrat, s kým chce jít do finále a usoudil že si vezme Nikolu. Martin, který poslední epizody zářil, by přece jen mohl vzbudit u poroty uznání.

Poslední noc a dva souboje

Mikýř a Nikola se tak naposledy vyspali ve svém skromném příbytku a na posilněnou na ně ráno čekala „snídaně šampionů“.

Na řadu přišly dva souboje a za vítězství byl jeden hlas pro vítěze. Jak Nikola, tak Mikýř si přidali jeden hlas. Vše ostatní bylo už na porotě, i když, vítěz byl přece jasný.

gratulanti
gratulanti | Zdroj: TV Nova

Nejzábavnější Survivor ?

Celkově šlo o nejdelší pobyt soutěžících na ostrově. Ti nejodolnější tam prožili 77 dní a nocí a přežili 18 kmenových rad. Zda to byl nejvydařenější ročník, je trochu sporné. První polovina reality show byla spíše k uzoufání, stejně jako soutěžící, kteří si dělali pořadník pro opuštění ostrova. Všechny najednou je pustit nechtěli!

Komu slouží paměť, určitě si vybaví mnohem promyšlenější herní strategii vedoucí k vítězství, také skvělou sociální hru, odolné ženy, které se nehroutili ze štípnutí hmyzem, větší hlad, větší napětí ze hry a v mnoha případech i větší zábavu.

Tak třeba se příště podaří z těch desítek tisíc soutěžících udělat lepší výběr. Čeština alespoň na úrovní žáka základní školy by mohla být základem.

Samozřejmě patří poděkování i TV Nova. Kdo jiný posílá podklady pro tisk v jedenáct večer, pokud jde o pořad, o kterém se píše v souvislosti s „propadem sledovanosti až na dno“.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text