Survivor Česko & Slovensko: Těsně před koncem hry se Tomáš zmohl na silný herní tah a vystoupil z Pirátova stínu

Survivor Česko & Slovensko: Těsně před koncem hry se Tomáš zmohl na silný herní tah a vystoupil z Pirátova stínu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tomáš oplakává Piráta, protože tuší, že počty mu nejsou příliš nakloněné. Mikýř, Martin a Nikola neskrývají, že chtějí do TOP 3 postoupit spolu, jak si slíbili. Podle Martina je hodně ovlivnil okamžik, kdy spolu byli na odměně s video rozhovor s rodinou. Společně prožitý emotivní okamžik je posunul někam dál.

Tomáš se necítí bez Piráta dobře a jejich krátké, ale intenzivní přátelství mu chybí. Možná pro něj není moc komfortní to, že už nestačí jen přikyvovat, ale musí vystupovat sám za sebe. A řeč se stočila i na Piráta. Dostal by se ve hře tak daleko, kdyby téměř celou cestu nešel s Mikýřem?

Mikýř má jiné starosti, než uvažovat o tom, co by bylo, kdyby nebylo. Raději soustředí svou pozornost na třínohého kraba, kterého pojmenoval Luděk.

Souboj o individuální imunitu

V docela složitém parkuru se dařilo Tomášovi a získal si hodně velký náskok. Vše hrálo pro něj až do okamžiku, než se dostal k finálové části souboje, kterým byla skládačka z velkých kostek. To už bylo nad jeho síly. Pracně vydřený náskok mu byl k ničemu a o náhrdelník individuální imunity ho připravil nenápadný Martin, který konečně poslední díly přestal předstírat, že je ňouma.

V táboře se trochu spekulovalo o tom, zda bude kmenová rada tak jednoznačná, jak si plánují vyhlasováním Tomáše, nebo zda moderátor nepřijde s nějakou zapeklitou novinkou, jako třeba duel bez vázy s vodou.

Tomáš se konečně rozhodl, že by si mohl promluvit s Nikolou a Martinem, že by mohli využít vlastně poslední šanci a zbavit se Mikýře. Nikola i Martin to vidí jinak. Už teď by měl Tomáš v porotě minimálně tři hlasy a kdo ví, jak by to nakonec ve finále vypadalo. Ve hře sice Tomáš velkou hodnotu nemá, ale ve finále by to mohl být stejný oříšek jako Mikýř. Ten jako jediný už nic neřešil, protože mu přišlo, že na nějaké plány je už pozdě.

Místo velkého plánování spíš všichni vzpomínali na události posledních týdnů. Mikýř se dozvěděl, že Jana žádnou imunitu nenašla a jen to předstírala před Jackem, aby ho trochu vytočila. Mikýř nechápal, proč mu to holky neřekly, protože právě ta drobnost, že se nedělí o novinky ve hře, ovlivnila Mikýřovu důvěru a spolupráci s ženskou aliancí.

Kmenová rada

Nakonec se Tomáš vyhlasování nevyhnul a ještě po výběru vázy s vodou dokázal všechny překvapit, když si do duelu vybral Mikýře. Kluci se oba snažili a do hry se vrátil Mikýř, jak se dalo čekat.

Zdroje článku: